nova epizoda "majki i snajki"

OVO DO SADA NISMO ZNALI: Seka Aleksić otkrila čime se BAVILA u ranoj MLADOSTI!

0

U novoj epizodi takmičenja Majke i snajke, u gostima kod voditelja Seke i Raše našle su se majka Biserka i snajka Ivana Miladinović.

foto: kurir tv
foto: kurir tv

U današnjoj epizodi popularnog kulinarskog takmičenja Majke&snajke varjače će ukrstiti majka Biserka i snajka Ivana Miladinović iz Niša.

 

Aleksandar i Ivana zajedno su 17 godina i u braku su dobili troje dece, a svekrva Biserka kaže da je odmah prihvatila svoju snajku sa kojom se i danas odlično slaže, najviše zato što joj se nije ostvarila želja da ima ćerku.

 

Današnje takmičarke dobile su zadatak da pripreme kobasice u pivu sa restovanim krompirom i kupus salatu sa šargarepom.

 

Dok su vredne takmičarke pripremale svoja jela, Seka je rešila da otkrije jednu zanimljivost o sebi za koju javnost nije znala.

1 / 3 Foto: kurir tv

Naime, Seka je priznala da se u ranoj mladosti bavila foklorom, ali i da je išla na hor, gde je bila solista. Na to se nadovezao i njen kolega, voditelj Raša, koji je rekao da se i on kao mlađi upisao na folklor, ali da se na ovaj korak odlučio zbog - devojke koja mu se dopala!

 

Članovi žirija i voditelji probali su pripremljena jela koja su potom i ocenili.

 

Ivanin suprug i Biserkin sin Aleksandar takođe je probao pripremljena jela, nakon čega je priznao da mu se više dopalo ono koje je pripremila njegova supruga Ivana.

 

Nakon sabiranja bodova Ivana i Biserka završile su učešće u ovoj epizodi sa ukupno 15 bodova, a osvojile su i dnevnu nagradu od 10 hiljada dinara.

 

Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.

 

Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker