kulinarstvo i zabava

SEKI SE NIJE DOPALO TO ŠTO SUPRUG SVETOZAR IZLAZI BEZ ŽENE: Večerašnja epizoda "Majki i snajki" donela mnogo pobednika!

0

Porodica Kovačevič iz Rume oduševila je publiku, a svi su čekali kraj emisije kako bi bio proglašen i ovonedeljni pobednik.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Večerašnja epizoda kulinarskog šou-a "Majke&Snajke" bila je jedna od uzbudljivijih, jer je porodica Kovačević iz Rume bila i više nego spremna za vrsno takmičenje.

 

Majka Vera i snajka Ana se veoma razlikuju kada je u pitanju priprema jela, jer jedna voli gurmansku hranu, dok druga uvek bira laganu, biljnu ishranu na dnevnom nivou.

 

Suprug (sin) Svetozar ipak je ljubitelj tradicionalnih obroka, na koje ga je naučila majka, jer njihova trpeza ne može da se zamisli bez mesa, lazanja i testa. 

 

Vera je otkrila da se bavi poslastičarstvom, u čemu joj snajka pomaže, jer su pokrenuli porodični biznis, prave torte, a Svetozar i Ana su zaduženi za kiosk brze hrane, gde se pripremaju ćevapi i pljeskavice.

 

Došlo je vreme i da izvuku današnje jelo koje će pripremati, te su dobile čuvene lazanje sa srpskom salatom, koje Vera odlično sprema.

 

Svetozar će biti oduševljen, jer je to njegovo omiljeno jelo. Za pripremu je takmičarkama ostalo 58 minuta, zato što je majka zaboravila slaninu sa male pijace.

 

Ovo ih nije obeshrabrilo, te su bile orne da pokažu kulinarske sposobnosti. Dok je vreme teklo, Ana je ispričala da je supruga upoznala na veoma specifičan način, dok je imala momka, kojeg je zbog šarmantnog Kovačeviča ipak ostavila. Njih dvoje danas imaju troje dece, a Vera je uvek spremna da pomogne, jer njen sin ume često da izađe u provod sa drugovim, dok njih dve čuvaju decu.

 

1 / 7 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Ova informacija se nije dopala Seki Aleksić, te je kao majka sinova, negodovala, ali je ubrzo dobila kompliment od Raše da je večeras prelepa, što ju je nasmejalo.

 

Pevačica je zapevala svoj hit "Aspirin", kako bi zabavila snajku Anu.

 

Došlo je vreme da se kuvanje privede kraju i da se lazanje serviraju. Seka i Raša su degustirali, a žiri snajki dao je svoj sud i ocenio Anu čistom desetkom.

Vera je od žirija majki dobila nešto nižu ocenu - devetku.

 

1 / 3 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Svetozar je bio spreman da proba i pogodi koje lazanje je pravila majka, a koje snajka. Uspeo je da pogodi i osvoji dnevnu nagradu od 10 hiljada dinara i dodatna tri poena za porodicu.

 

Kako je kraj nedelje, Seka i Raša su proglasili ovonedeljnog pobednika i porodicu koja je osvojila sto hiljada dinara. 

 

Porodica Lazić je pobedila, takmičarke idu u polufinale, dok Kovačevići i Bastaleć idu u baraž.

 

majke i snajke
foto: Printscreen Kurir TV

Pratite i sledeće nedelje Kurir televiziju od 20h.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker