dopada li se vama?

ZABAVAN I ELEGANTAN KOMAD ZA ŠIK PROLEĆE! Modno izdanje Seke Aleksić koje je obeležilo ovu nedelju šoua "MAJKE & SNAJKE"

0

Popularna pevačica i voditeljka kulinarskog šoua "Majke & snajke" i ove sedmice je bila na visini zadatka kako kada je reč o raspoloženju i zabavi, tako i u svojim modnim izborima

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Seka Aleksić i ove sedmice je u svakoj emisiji kulinarskog takmičenja "Majke & snajke" šarmirala publiku širokim osmehom, a zaljubljenice u njen stil imale su priliku da uživaju i u pogledu na njena zanimljive modne varijante.


Ipak, najsnažniji utisak folk zvezda je ostavila komadom koji se i ovog proleća vraća na modnu scenu na velika vrata — kombinezonom!

 

 

Seka je u devetoj epizodi ovog šoua nosila vrlo efektan model čiji donji deo čine crne pantalone sa zvoncarama, a gornji deo ima duge rukave, jedna polovina mu je crna, a druga bela i ukrašen je V izrezom. Ovaj kontrast boja vrlo je efekan, a pevačica je odabrala model koji laska njenoj figuri, vizuelno je izdužava i deluje vrlo udobno.

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen


Kako su nogavice vrlo dugačke, u stilu modela Viktorije Bekam, nismo imali priliku da dobro osmotrimo obuću, ali ne sumnjamo da je pevačica odabrala elegantne cipele s visokim potpeticama.

 

Još neke od ovonedeljne zanimljivosti zabavnog šoua za celu porodicu "Majke & snajke" potražite u sledećim člancima...
 

 

makonda-tracker