kulinarski trikovi

NAKON MASAŽE, RAŠA PAO U SEVDAH ZBOG SEKINE PESME: Večerašnja epizoda "Majki i snajki" oborila sve rekorde gledanosti!

0

Porodica Bastalec iz Inđije pobrala je simpatije publike.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Večerašnja epizoda najgledanijeg kulinarskog šou-programa "Majke&Snajke" oduševila je publiku širom Srbije, jer je porodica Bastalec iz Inđije bila neverovatno ugirana i složna do pobede.

 

Snajka Sanela i majka Ljubica pravi su tim, te sve rade zajedno, bez sujete i nadmetanja.

 

Mlada Sanela obožava da mesi, dok je gospođa Ljubica tradicionalna jela naučila da sprema  još kao devojčica, uz majku i sestru. Priznaje da je snajka stručnija za kolače i testa, što je raduje. Sin Nenad je zadovoljan kako dame kuvaju, te nema zamerke na njihove kulinarske sposobnosti.

 

Voditeljki par Seka Aleksić i Raša Vlačić odlično su zabavljali sa šarmantnim takmičarkama, koje su otkrile i svoje sklonosti.

 

Sanela ima poseban dar, bavi se kiropraktikom na životinjama i ljudima, te se Raša odmah požalio da ga boli kičma i  da želi kvalitetnu masažu, što je nasmejalo publiku.

 

Došlo je vreme i da se izvuče današnje jelo, koje će spremati. U pitanju su punjene tikvice, a poslastica je puding od vanile sa pomorandžom.

 

Majka Ljubica je priznala da je veoma uplašena i da ima tremu, dok je snajka bila orna za rad, kao da nije prvi put pred kamerama.

 

Obe su uspele da za dva minuta kupe sve namirnice, te im je za kuvanje ostalo svih šezdeset minuta.

 

Raša ih je sve vreme ometao, jer je želeo da umesto kuvanja, snajka još jednom pokaže koliko je dobar maser, te je u isto vreme spremala obrok i masirala. "Žiri snajke" su se takođe ponudile da pomognu voditelju da se oslobodi bolova.

 

1 / 11 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Takmičarke nisu želele da pokažu svoje pevačke sposobosti, na nagovor Seke i Raše, ali je pevačica ispunila želju Saneli i zapevala je njenu omiljenu numeru "Rođena s vukovima", što je Vlačića "oborilo na pod" i omogućilo da tegoba za čas prođe.

 

Isteklo je vreme za pripremu jela, te je sve servirano i spremno za degustiranje.

 

"Žiri snajke" ocenile su Sanelu čistom desetkom, što je oduševilo prisutne. Žiri koje su činile majke bile su malo oštrije, te su Ljubici dale osmicu.

 

1 / 3 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Sin (suprug) Nenad probao je obroke, i uspeo je da pogodi koje jelo je spremala majka, a koje snajka. Porodica je osvojila 10 hiljada dinara i dodatna tri poena.

 

Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.

 

Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

 

 

 

makonda-tracker