Marko Dolaš: Spreman sam za Glavnu ulogu

1
Glumac i voditelj emisije Marko Dolaš uskoro će svakog petka na televziji Happy biti domaćin novog šou programa Glavna uloga.

Pozorište, neka reklama, konačno, Marko Dolaš se skrasio na nacionalnoj televiziji Happy. Sa njim, u emisiji Glavna uloga, mnogi pokazuju ono što najbolje znaju, ne bi li upravo dobili glavnu rolu.

- Svi koji vole glumu, treba da se prijave, ovo im je šansa. Oprobaće se na sceni, a ako se dobro pokažu, možda zaigraju u nekoj novoj seriji. Ovo definitivno nije prilika koju treba propustiti – kaže Marko Dolaš.

- Naši talentovani učesnici su različiti. Neki su smešni, pojedinima treba dodatno učenje i vežba, dok ima baš talentovanih. Radujem se što su ti talenti rešili da se prestave na televiziji Happy. Koncept emisije je kao i klasičan prijemni ispit za glumu. Prolazi se kroz nekoliko vežbi radi ocene sposobnosti takmičara da se bave ovim poslom. Ocenjuje se energija, maštovitost, sposobnost da se izmeste u zadate okolnosti, duhovitost, elokventnost...  Jednom rečju sve ono što je potrebno da bi se zaista bavili ovim poslom, i zbog toga je na žiriju velika odgovornost – završava Marko.

TAGOVI: Happy TV123
makonda-tracker