ŠUŠKA SE

ŠTA MISLITE O OVOJ IDEJI? OVA atraktivna glumica će zameniti Kim Katral u nastavku serije Seks i grad?!

1

I zvanično je potvrđeno da ćemo gledati nove epizode kultne serije, kao i da se Kim Katral definitivno ne vraća liku kontroverzne Samante Džouns, a odmah su se pojavile glasine da bismo u nastavku mogli da vidimo jednu od popularnih holivudskih seks-bombi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon prvobitnog šoka što HBO uopšte snima Seks i grad bez Kim Katral, društvenim mrežama su se pojavile spekulacije o tome ko će zameniti Samantu u čuvenom četvercu ako dođe do proste zamene glumica koje igraju lik Samante, odnosno ako scenaristi ne reše da "ubiju" ovu junakinju.


Najčešće se može pročitati ime Dženifer Kulidž, koje se verovatno većina najbolje seća po ulozi Stiflerove mame iz serijala Američka pita.

 

Dženifer Kulidž
foto: Profimedia

I sama glumica se, tokom gostovanja u emisiji Endija Koena, osvrnula na ove prognoze.


Niko ne može da zameni Kim! Bila sam i ostala velika obožavateljka Seksa i grada. To je jedna od onih serija koja nikad ne može da dosadi , gledaš reprize bezbroj puta i nikad ti nije dosta — izjavila je Dženifer i dodala: — Nisam samo ja u pitanju — apsolutno niko ne može da zameni Kim Katral! Ona je jednostavno savršena.


Uz to, oglasila se i glavna glumica i producentkinja Sara Džesika Parker, koja je otkrila da neće ubaciti četvrti ženski lik jer će sam Njujork biti lik.


Žele li samo da nas skrenu s pravog traga ili govore istinu? Saznaćemo uskoro...

 

 

makonda-tracker