jedva čekamo da je vidimo!

NJU SIGURNO NISTE OČEKIVALI: Ove poznate ličnosti činiće žiri emisije Tvoje lice zvuči poznato

0

Omiljeni šou program Tvoje lice zvuči poznato počinje u petak 4. oktobra u 21 na Prvoj televiziji. Pred nama je All star sezona, u kojoj će učestvovati takmičari koji su obeležili prethodne četiri sezone.

foto: Promo
foto: Promo

Ana Kokić, Edita Aradinović, Ivana Peters, Katarina Bogićević, Dragan Kojić Keba, Nenad Pagonis, Nenad Knežević Knez, Željko Šašić, Aleksa Jelić, Daniel Kajmakoski pokazaće kako se snalaze sa novim izazovima, u koži domaćih i stranih muzičkih zvezda, piše Espreso.

 

Njihove nastupe i u muzičkom i u scenskom smislu kao i svake godine komentarisaće i ocenjivaće stalni tročlani žiri kome će se u svakoj epizodi pridružiti jedan gostujući član.

 

A članovi žirija su ove godine pravo osveženje!

 

Slavna glumica Dubravka Mijatović dobija novu ulogu. Ona će ocenjivati kandidate na osnovu toga koliko su dobro izneli određenu imitaciju.

 

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić

 

Vokalno umeće kandidata ocenjivaće Dušan Alagić, koji do sada takođe nije bio deo nijednog takmičenje, a priznat je u muzičkim vodama jer iza njegovog imena stoji veliki broj hitova. Njima će se pridružiti i multimedijalni umetnik Uroš Đurić, koji će svakom takmičaru i njegovom izvođenju pristupiti sa različitih strana..

 

 

Ovogodišnja nagrada je 25.000 evra, a takmičar koji osvoji najviše bodova uručiće je osobi ili instituciji kojoj je novac najpotrebniji.

 

Kroz sve epizode vodiće nas šarmantna Marija Kilibarda, koja je odavno postala zaštitno lice ovog šou programa.

 

makonda-tracker