urnebesno

Tviter proključao zbog Nenada Pagonisa u kostimu Jelene Karleuše: Zbog ovih komentara region od sinoć ne može da obuzda smeh

0

U sinoćnoj epizodi takmičenja Tvoje lice zvuči poznato proslavljeni sportista imitirao je pop divu i oduševio sve, ukljujući i samu pevačicu.

foto: Promo
foto: Promo

 

Kada pred jednog izuzetno muževnog i visokog muškarca stavite zadatak da imitira pevačicu poznatu po ženstvenosti, jedinstvenoj boji glasa i nenadmašnom seksepilu, očekujete smeh do suza - posebno ukoliko on taj zadatak uradi odlično!

 

Njegova kika inspirisala je šaljivdžije na društvenim mrežama: I Slavko Kalezić progovorio o svojoj pletenici! (FOTO, VIDEO)

 

Nenad Pagonis se, iako je njegovo telo izvajano za kik-boks, uvukao u kostim Jelene Karleuše, trudio se da izgleda senzualno, dramatično je prstom upirao u pevačicu, koja je u tom trenutku bila u žiriju, i bio neodoljiv od prvog do poslednjeg trenutka nastupa. I sama Jelena bila je oduševljena njegovom izvedbom njene pesme Bankina i time kako je Nenad izgledao u seksepilnom kostimu.

 

1 / 8 Foto: Promo

 

Ovaj interesantni performans, u kojem je jednako fenomenalnu ulogu imala i Mira Škorić u ulozi Ace Lukasa, inspirisao je korisnike društvene mreže Tviter, koji su na šaljiv način prokomentarisali ovaj nastup.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker