otvorio dušu

Bane Vidaković otkrio zbog čega učestvuje u takmičenju TLZP: Rekao sam sebi - sad ili nikad

0

Glumac je otkrio šta je glavni razlog njegovog učešća u humanitarnom šou programu Tvoje lice zvuci poznato.

foto: Promo
foto: Promo

 

Bane Vidaković je rešio da spoji lepo i korisno i da uz svakodnevne iscrpljujuće probe, koje zahtevaju veliki fizički napor, pokuša da skine kilograme.

 

Tviter proključao zbog Nenada Pagonisa u kostimu Jelene Karleuše: Zbog ovih komentara region od sinoć ne može da obuzda smeh

- Došao sam u ovaj šou u nadi da ću oslabiti. Rekao sam sebi: Ako sad za ovih dvananaest nedelja ne oslabiš, onda nikada nećeš - kaže Bane.

 

On dodaje da nije zadovoljan kojim tempom gubi kilograme.

 

foto: Damir Dervišagić

- Ja ne znam tačno koliko sam imao kilograma pre početka TLZP-a, ali to je meni i manje važno. Hoću da to bude vidljiv rezultat! Da kada se pogledam u ogledalo vidim da sam oslabio! Meni je najvažniji vizuelni momenat. Ovaj šou je mnogo naporan, ali znao sam u šta se upuštam - kaže glumac koji ne krije da mu je čast što je učesnik ove sezone Tvoje lice zvuci poznato.

 

foto: Promo

- Dobra ekipa se sklopila! Svi su dobronamerni i pozitivni. Dobro se zezamo na snimanjima, što nam svima daje dodatnu energiju. Mogu slobodno da kažem da se sa kolegama odlično slažem, a naročito sa Bebi, koja mene baš voli. Znamo se odavno, još od osamdesetih, tako da sam posebno uživao kada sam sa njom imitirao Džona Travoltu, dok je ona bila Olivija Njuton-Džon - zaključuje Bane.

 

makonda-tracker