iskreno o porodici i karijeri

NEBOJŠA DUGALIĆ: Ne želim da se naslednici bave mojom profesijom!

0

Jedan od naših najboljih glumaca Nebojša Dugalić u novom izdanju emisije “30 MINUTA” iskreno govori o periodu kada je želeo da prestane da glumi, otkrio šta ga inspiriše i pokreće, kako vidi svet u 21. veku i po čemu se to današnji mladi glumci razlikuju od starijih generacija.

foto: promo
foto: promo

Dobitnik je gotovo svih glumačkih nagrada. Ostvario je veliki broj uloga na filmu, televiziji i pozorištu. Gledamo ga u popularnim ostvarenja kao što su Žigosani u reketu, Državni službenik, Senke nad Balkanom, Pet, Jutro će promeniti sve. Glumac je, reditelj, profesor, muzičar, otac i suprug. Uspeva da na mnogo različitih polja bude jednako ušpesan, voljen i poštovan.

 

Ima petoro dece - tri sina i dve ćerke. Za 30 minuta govori kako ponekad deca vaspitavaju njega i otkriva zasto ne želi da mu se naslednici bave njegovom profesijom. Zbog uloge Voje, košarkaskog trenera smršao je 30 kilograma i dodaje da veliku zahvalnost duguje Draganu Bjelogrliću, koji mu je predložio da krene u teretanu.

 

Promenio je način života, od ishrane do redovnih treninga. U novoj emisiji 30 minuta, koja će na programu Edu TV - Obrazovne televizije biti u petak, 6. septembra u 20:30h, glumac iskreno govori o periodu kada je želeo da prestane da glumi, otkrio šta ga inspiriše i pokreće, kako vidi svet u 21. veku i po čemu se to današnji mladi glumci razlikuju od starijih generacija.

 

Autor i voditelj emisije je Dejan Jelača.

 

 

makonda-tracker