Vita Ce N'è

EROS RAMACOTI RUŠI REKORDE NA SVETSKOJ TURNEJI: Legendarni pevač spreman za spektakl u Beogradu 24. septembra!

0

Eros Ramacoti započeo je treći deo velike „Vita Ce N'è“ turneje u okviru koje dolazi i u Beograd.

foto: Julian Hargreaves
foto: Julian Hargreaves

Emotivni, ali i moderni, plesni spektakl zakazan je za 24. septembar u Štark Areni, a sedeća mesta za ovaj koncert su vec rasprodata, kao i veći deo partera.

 

Eros dolazi da osvoji Beograd, ali smo sigurni i da će i beogradska publika ponovo osvojiti srce i dušu ove velike zvezde koja se raduje ponovnom dolasku i ovu zemlju pamti po najboljem:“Nosim prelepe uspomene sa svojih prethodnih koncerata u Srbiji. Uzbuđen sam i spreman da vašoj publici pružim jedinstveno veče dobre muzike i uživanja.“ Da je uzbuđen i Beograd, govori i interesovanje za ovaj koncert - sedeća mesta su rasprodata, ali bilo bi dobro da što pre dođete i do svojih ulaznica za stajanje, jer, ako to ne učinite, nećete imati priliku da učestvujete u odličnoj koncertnoj žurki i plešete sa jednom od najvećih zvezda današnjice! 

 

Kada je u pitanju italijanska popularna muzika, Eros Ramazzotti je sigurno najveća zvezda koju je izrodila ova zemlja. Na turneji koja je u toku, dokazuje da je i u celom svetu u samom vrhu! “Vita Ce N’è” turneja kojom promoviše svoje najnovije studijsko izdanje, započeta je u februaru. Ovaj italijanski šarmer će tim povodom otputovati u više od 30 zemalja na pet kontinenata i otpevaće preko 90 koncerata. Ali nisu samo brojke ono što ovu turneju razlikuje od ostalih koje je Eros priređivao svojim fanovima, kompletan spektakl koji je spremio za ovu i sledeću godinu govori u prilog činjenici da može da parira najvećim svetskim zvezdama i njihovim turnejama! 

 

Bez obzira na težak period u privatnom životu - bivša žena Marika je primećena s novim partnerom na Ibici - Eros ne prestaje da ruši rekorde I u skladu sa nazivom novog albuma šalje pozitivnu poruku “Vita ce n’e” – Ima života.

 

Bilo da jedva čekate da uživo čujete neki od starih, velikih hitova kakvi su „Se bastasse una canzone“, Un’ altra te“, „Fuoco nel fuoco“, „Cose della vita“, ili ste već ozbiljno zavrteli u svojim plejerima „Vita Ce N’è”, „Per le strade una canzone“ ili bilo koju od pesama sa najnovijeg izdanja, koncert u Areni će vas oduševiti. Bilo da jedva čekate da vas Eros emotivno razgali svojim predivnim pesmama uz koje ćete se njihati, smešiti ili plakati ili se spremate da se dobro provedete na dobroj „koncertnoj žurki“, bićete zadovoljni. Jer, Eros Ramazzotti  odlično  razume one koji ga vole i, sada je to već jasno, ume da priredi odličan koncert! 

 

Ulaznice po cenama već od 3900 RSD su u prodaji i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona kao i online na www.tickets.rs.

 

 

makonda-tracker