Parovi: Ivan priča o vezi sa Slobinom ćerkom

1
Ivan Gavrilović pričao o svojoj vezi sa Marijom Milošević
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Ivan Gavrilović je pred gledaocima Srećne televizije, u rijalitiju Parovi ispričao kako se upoznao i viđao sa ćerkom bivšeg predsednika naše zemlje, Slobodana Miloševića.

- Pevao sam u klubu, nisam znao ni čiji je, a polovinu ljudi koji su igrali sa nama nisam poznavao. Bilo je super. Đuskali, pili – pričao je Ivan.

– Ujutru kad sam se probudio, pgledam vizit karte koje sam dobio, na jednoj je pisalo Marija Milošević. Nije mi bilo dobro. Odmag sam pozvao Baneta Stojanovića, koji je bio te večeri sa nama i rekao mu: pa ovo je ćerka Slobodana Miloševića? Nije mi bilo dobro!

Rekao je da joj je iste večeri ostavio telefon i ona ga je zvala.

- Pozvala me, kao da idemo negde, da se zezamo – pričao je Gavrilović.

– Otišli smo to veče u Piano bar. Vidim ja sve unutra prazno, nema nikog. Kažem, malo je pusto, a ona meni: srce, morala sam da ispraznim klub da možemo ti i ja da pričamo. Naježio sam se.

Kasnije je Ivan otputovao u Grčku sa društvom i Marijom Milošević, ali je ispričao kako su hteli da ih razdvoje, zbog čega se plašio da će ga ubiti:

- Zbog toga sam izgubio tri godine svog života. Ostao sam bez pasoša, spavao danima na klupi, imao sam nešto keša kod sebe, mislio sam da jedem... Plašio sam se da mi se nešto loše ne dogodi. Onda sam sreo jednog dobrog čoveka, koji mi je pomogao, dao mi je potvrdu da sam izgubio pasoš, da mogu da se vratim kući. Skrivao sam se, u strahu da mi se nešto ne dogodi. Stalno sam mislio, sad će me negde naći, ko zna šta će mi se desiti...

Marija Milošević, sećamo se, ispričala je da Ivan Gavrilović boluje od šizofrenije i da je sve što je imala sa njim bilo druženje, posle kojeg je on pobegao, a oni ga danima tražili u Grčkoj, strahujući da se nije udavio u moru.

 

makonda-tracker