Parovi: Ivan Gavrilović se posvađao sa suprugom

1
Ivan Gavrilović zbog produžetka rijalitija Parovi polako gubi kompas, vređa bez pardona i svoju ženu Marinu

Da li zbog produžetka rijalitija, ili nezadovoljostva što nije uspeo da dobije veći honorar, Ivan Gavrilović polako gubi kompas u rijalitiju Parovi. Nervozan je, i sve više vređa  svoju ženu Marinu.

Naime, dok je sa Slađom pričao o negativnoj energiji, pridružila im se Marina, koja je nešto prokomentarisala, a Ivan se istog trenutka obrušio na nju uvredama.

- Šta bre ti hoćeš, budaletino jedna? Šta se stalno nešto mešaš? Nemoj bre stalno da me nerviraš!

Slađa ga je smirivala, i govorila Marini da su pričali o tome da neko može da ima negativnu energiju, a da bude pozitivan.

- On meni kaže da imam negativnu energiju,a  pozitivna sam – rekla je Marina.

- Pa, imaš. Naravno da imaš. Samo me nešto nerviraš. Beži bre od mene. Marš! Skloni se!

- Ivane, slušaju te ljudi, smiri se – pokušala je da spusti loptu Marina.

- Ma, šta me briga. Hoćeš sada da izađem? Dece mi, izaći ću ako me budeš nervirala. Briga me i za pare, za sve. Onda ti dinara nećeš videti. Samo tako nastavi! Dosta mi je više tebe!

Marina je ustala i otišla, Slađa ga je opominjala, ali se Ivan nije zaustavljao. Kasnije, situacija se ponovila u spavaćoj sobi.

- Ivane, prsao si, ponašaj se normalno. Mi treba da uzmemo pare i idemo na lečenje u Matarušku banju – rekla mu je Marina.

- Alo, bre, budaletino. Šta ti je. Podrži me ako hoćeš, ako nećeš, što si došla ovde. Šta si umislila, gledaju te kamere, pa se glupiraš. Dosta mi je tebe kod kuće, nećeš i ovde da me nerviraš.

- Ivane, sve se čuje. Ja sam ti podrška, znaš – umirivala ga je Marina.

- Ma, kakva si mi podrška! Spavaš dva metra od mene! Baš me podržavaš! Pa, šta ako se čuje. Stalno ti nešto imaš da komentarišeš!

Marina je sa Slađom pričala o tome kako Ivan brzo oprašta sve. Posvađa se sa nekim, pa posle kad ga on pozove, kaže: ma, u redu je, ljudi smo...

makonda-tracker