Parovi: Ivan Gavrilović priča o ljubomori

0
Ivan Gavrilović u rijalitiju otkrio da je sumnjao u svoju ženu i da je više puta proveravao
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

U razgovoru sa Bobanom Radosavljevićem, Ivan Gavrilović je pred kamerama priznao da je sumnjao da ga Marina vara i da su imali mnogo problema, jer su mnogi hteli da ih posvađaju.

- Mnogo je ona trpela, ali i ja. Svi dođu nešto da mi kažu. Kao ona se viđa sa nekim. To su problemi, poludim u glavi. Nije mi svejedno.

- Ne treba nikom verovati – rekao je Boban.

– Dok ne vidim, ništa ne verujem.

- Znam, brate. Ali, bilo je strašno šta su nam radili. Pogotovo u početku veze i braka. Tad još nije sve leglo kako treba. Sad imamo super komunikaciju.

Boban se smejao.

- Zamisli, došla trudna devojka na vrata, kaže ja sam otac! Zamisli kako je bilo Marini! Ja sam odmah oterao ovu budalu. Rekao sam joj: Marš džukelo! Daj dokaz da je moje! Sram te bilo! Jedva sam smirio Marinu! Onda, meni su počeli da pričaju kako se ona viđa sa nekim dok sam ja na tezgi. Prvo sam kulirao, ali me pojede crv sumnje.

- Šta si radio?

- Slažem je da idem na tezgu, onda čučim ispred zgrade i gledam hoće li neko da dođe ili da li će ona da izađe- pričao je Ivan.

– To sam radio nekoliko puta. Pozovem je oko ponoći, da vidim šta radi, ona kao po kući. Onda ja banem, jednom, dva puta. Kad sam ušao i treću put i video da ona pere sudove, došlo mi je da sam sebe udarim. Bio sam glup. I bilo me je sramota posle zbog toga šta sam radio! Jer, Marina mi je odlična. Rodila mi je dva sina. Želim da mi rodi još jedno dete! Sad mora da bude ćerka! Ili, nek bude sin, nema veze!

Boban se smejao. Kasnije je Ivan otišao do svoje žene i rekao joj:

- Super si cupi! Hoću da mi rodiš još jedno dete! Obožavam te!

makonda-tracker