televizija

Nove evropske serije na HBO: “Zaslepljen svetlima”, “Hakervil” I “Lagodan život III”

0

Nakon uspeha "Čopora" i "Pakta", produkcija HBO Europe prikazuje nove hitove sa našeg kontinenta.

Serija “Zaslepljen svetlima”
Serija “Zaslepljen svetlima”foto: promo

Među najzanimljivijim serijama koje ove jeseni stižu na HBO i HBO GO nalaze se i tri uzbudljiva naslova iz originalne HBO Europe produkcije – nova poljska serija “Zaslepljen svetlima” (Blinded By The Lights), rumunsko-nemačka koprodukcija “Hakervil” (Hackerville) i treća sezona mađarske hit serije “Lagodan život” (Aranyelet).

 

Nakon dve veoma uspešne HBO Europe serije iz Poljske, “Čopor” (Wataha) i “Pakt” (The Pact), stiže nova serija “Zaslepljen svetlima”, koja kroz osam epizoda prikazuje sedam dana u životu dilera kokaina čiji savršeno organizovan život počinje da se pretvara u haos nakon što je primoran da donese najvažnije odluke u životu. Serija je zasnovana na istoimenom romanu Jakuba Žulčika, a sve epizode je režirao Kšištof Skoniečni ("Hardkor Disko"), dok su scenario napisali zajedno. Sve epizode serije "Zaslepljen svetlima" su dostupne na HBO GO, a na HBO kanalu možete pogledati novu epizodu svake subote u 22.00h.

 

Početkom novembra premijeru će imati serija “Hakervil”, koja govori o 14-godišnjem gejmeru i nemačko-rumunskoj istražiteljki sajber kriminala, poslatoj da pronađe hakera u svom rodnom Temišvaru. Ona se udružuje sa grubim rumunskim policajcem, čiji se slučaj preklapa s njenim. Serija je imala svetsku premijeru na "Filmskom festivalu" u Cirihu, dok je premijera na HBO 3 kanalu zakazana za 4. novembar u 22.00h, a istog dana će biti i na HBO GO-u. Ovo je ujedno i prva HBO Europe i TNT Serie koprodukcija, čiji producenti su poznati rumunski reditelj, scenarista i producent Kristijan Mungiju i Tudor Reu.

 

Serija “Hakervil”
Serija “Hakervil”foto: promo

Sve epizode treće i finalne sezone popularne, višestruko nagrađivane, mađarske serije “Lagodan život” dostupne su na HBO GO, a na HBO 3 kanalu se nova epizoda emituje nedeljom u 21.00 h. Serija prati porodicu Mikloši, koja u ovoj sezoni konačno živi lagodan život o kojem je sanjala. Međutim, iza mirne fasade njihove sreće kupljene krvlju i izdajom, još uvek divljaju strasti. Da li će ikada moći da usklade porodicu i moć, karijeru i integritet?

 

Serija “Lagodan život”
Serija “Lagodan život”foto: promo

Među veoma iščekivanim HBO Europe premijerama je i prva serija iz našeg regiona “Uspeh”, u režiji oskarovca Danisa Tanovića.

Svaka od serija će premijeru imati u isto vreme na svim teritorijama koje pokriva HBO Europe.

Putem HBO GO usluge dostupne su i ostale serije iz HBO Europe produkcije; nagrađivana miniserija "Ognjeni grm" (Burning Bush), kao i vrhunske dramske serije među kojima su "Mamon" (Mamon), "Pakt" (The Pact), "Čopor" (Wataha) i druge.

 

 

makonda-tracker