strašne, ali romantične priče

"Vampirski dnevnici" se nastavljaju: Premijera nove serije "Potomci" uskoro na HBO GO

0

Tokom protekle decenije, kultni junaci i zlikovci iz “Vampirskih dnevnika” (Vampire Diaries) i “Prvobitnih” (The Originals) očarali su publiku širom sveta, a 26. oktobra na HBO GO stižu "Potomci" (Legacies), nova serija koja govori o sledećoj generaciji natprirodnih bića u "Školi Salvatore za mlade i nadarene". Svakog petka će nova epizoda biti dostupna na HBO GO, a premijera na HBO kanalu biće u januaru.

Nova serija 'Potomci
Nova serija "Potomci" uskoro na HBO Gofoto: promo

Tokom protekle decenije, kultni junaci i zlikovci iz “Vampirskih dnevnika” (Vampire Diaries) i “Prvobitnih” (The Originals) očarali su publiku širom sveta, a 26. oktobra na HBO GO stižu "Potomci" (Legacies), nova serija koja govori o sledećoj generaciji natprirodnih bića u "Školi Salvatore za mlade i nadarene". Svakog petka će nova epizoda biti dostupna na HBO GO, a premijera na HBO kanalu biće u januaru.

 

Veliko porodično nasleđe koje su ostavili "Vampirski dnevnici" i "Prvobitni" nastavilja se u ovoj uzbudljivoj novoj drami.

 

Ovoga puta glavni junaci su ćerka Klausa Majklsona, 17-godišnja Houp Majklson, blizanci Alarika Salcmana, Lizi i Džozi Salcman i ostali tinejdžeri koji u "Školi Salvatore za mlade i nadarene" odrastaju na veoma nekonvencionalan način, učeći da postanu najbolje verzije sebe, uprkos svojim najgorim instinktima. Hoće li ove mlade veštice, vampiri i vukodlaci postati heroji koji žele da budu – ili zlikovci za koje su predodređeni?

 

Danijel Rouz Rasel tumači ulogu Houp Majklson, u kojoj se već oprobala u seriji "Prvobitni", dok će se Metju Dejvis ponovo naći u ulozi Alarika Salcmana. Uloge bliznakinja Lizi i Džozi Salcman pripale su Dženi Bojd i Kejli Brajant.

 

 

 

makonda-tracker