Parovi: Novi stanari

U vilu rijalitija Parovi uselili se novi VIP par, Suzana Bogdanović i Boban Radosavljević, pevači
1
1 / 2

U rijaliti Parovi ušli su pevači Suzana Bogdanović i Boban Radosavljević i odmah podigli atmosferu! Boban je pevao koliko ga grlo nosi, pokazao se kao veliki zabavljač, dok je Suzana oduševila svojim izgledom i druželjubivošću.

Ali, rijaliti još nešto krije...

- Ne pitajte me za godine – odmah je rekla svima Suzana.

To, naravno, nije sve.

Suzana Bogdanović, naime, devedesetih godina je navodno bila u vezi sa Li Menom, sa kojim je bila i trudna. Mada je Svetlana Tot demantovala sve, Suzana je tada govorila:

- Svetlana je jedna sujetna i iskompleksirana žena, bolje neka me više ne pominje. Kako je nije sramota?! Ona zna da li smo mi pravili decu ili nismo? Pa, Nikola i ja smo bili vereni, normalno je da smo želeli porodicu, decu i dom. Nismo mi bili krivi što nas je zadesilo to bombardovanje, opšti haos i nemiri...

Suzana je tvrdila da prema Limenu više ne oseća ljubav, ali da je ostalo poštovanje. Razlog za neprijateljstvo sadašnje Nikoline partnerke prema njoj, smatra Suzana, u tome je što je ona kontaktirala s njim, trebalo je da budu zajedno u rijalitiju i da snime duet.

Od svega nije bilo ničeg, jer se umešala Li Menova sadašnja supruga, koja je, pričala je Suzana, htela oči da mu izvadi.

Boban Radosavljević, koji je ušao sa Suzi u Parove, poznat je po svojoj numeri Rođen loš.

- Možda posle ovog rijalitija iznedrim još neki hit – rekao je okupljenima u vili.

Bobanu se najviše obradovala Zorica Dukić, devojka Miloša Vukovića. Zoka možda nije poznata kao foto model, ali je očito poznata svim gradskim blejačima i pozerima!

makonda-tracker