Svetislav Bule Goncić u Žikinoj šarenici

0
U subotu 29. januara gosti Žikine šarenice biće glumac Svetislav Bule Goncić, Sanja i Andrej Ilić, dok će u nedelju 30. januara pevati glumica Vanja Milačić i grupa Legende

Gost emisije biće violinista Hačatur Almazijan pred svoj nastup na sceni zemunskog Madlenianuma, a za gledaoce će izvesti Vivaldijevu Oluju. U emisiji će gostovati i članice Mreže za razvoj sela iz Tavankuta kod Subotice, a nastupiće i KUD Matija Gubec.

O nastupu na sajmu turizma u Briselu, gde je naša zemlja partner domaćinu, pričaće Danijela Šili, direktor projekta Dunavskog centra za kompetenciju, Miroslav Rađan, direktor TO Zapadna Srbija, sviraće Dejan Petrović sa svojim trubačima, a nacionalnu kuhinju predstaviće ugostitelji hotela Mona.

Gost emije glumac Svetislav Goncić Bule priča o svom iskustvu u seriji Selo gori, a baba se češlja, a Sanja i Andrej Ilić premijerno će predstaviti novi spot pod nazivom Đipaj.

Gosti emisije u nedelju biće cincari iz Srbije. Saznaćemo nešto više o ovom narodu koji se lako asimiluje u sredinu u kojoj živi, pa tako cincari, kao i Srbi slave slavu. U Srbiji živi više od million i dvesta hiljada cincara, a među najpoznatijima su Branislav Nušić, Bata Paskaljević…

Glumica Vanja Milačić u emisiji peva narodne hitove uz Narodni ansambl RTS-a, a nastupiće i Nada Popov sa cincraskim pesmama, grupa Svitanje i Legende…

Reporter Jovan Marinković pripremio je reportažu o mestu Kučevište u Makedoniji o proslavi dana Svetog Save u ovom mestu, profesorka Olivera Đurić predstaviće muzički udžbenik, a izvorno pevanje demonstriraće Andrijana Kuljević.

Teku poslednji dani godine Tigra. Nova kineska godina kojom će vladati zec stiže 3. februara. Kakva će biti? Saznajte u emisiji autora i voditelja Žike Nikolića.

makonda-tracker