ne propustite

Porodične svađe, SKANDALI, bebe, uloga u društvu, susret sa Trampom: Šta nas sve očekuje u NOVOJ SEZONI rijalitija o porodici Kardašijan?

0

E! mega-hit serija "U korak sa Kardašijanovima" vraća se 12. avgusta u 21:00 sa petnaestom sezonom, a sve veća porodica Kardašijian se suočava sa nekim od najtežih izazova do sada.

kim kardašijan u novoj sezoni rijalitija
kim kardašijan u novoj sezoni rijalitijafoto: promo

U ovoj sezoni nas čeka bebi-bum jer se Kloi i Kajli po prvi put susreću sa majčinstvom, a Kim čeka treće dete preko surogat majke. U međuvremenu, zaoštrava se tenzija između tri najstarije sestre dok Kim i Kloi preispituju Kortninu energiju i prioritete, zbog čega Kortni razmišlja o svojoj odanosti porodici.

 

Uznoseći društvenu odgovornost na viši nivo, Kortni i Kim odlaze u prestonicu kako bi važnim ciljevima dale svoj glas. Dok se Kortni zalaže za bezbednije proizvode za ličnu higijenu, Kimina misija je da privoli predsednika Donalda Trampa da odobri pomilovanje Alis Meri Džonson, žene koja je osuđena na doživotni zatvor za prvo, nenasilno delo u vezi sa narkoticima.Gledaoci će, u realnom vremenu, pratiti Kiminu borbu za Alisina prava koja će na kraju dovesti do njenog oslobađenja.

 

Kendal nastavlja sa munjevitim osvajanjem sveta modelinga i trudi se da uživa u zemljama u koje putuje dok daje oduška svom "unutrašnjem detetu", naročito tokom posete Francuskoj.

 

Kortni i Skot prihvataju svoje "novo normalno", tako što zajednički odgajaju decu, a Kim reaguje na neke Kanjeove kontroverzne komentare tokom priprema za objavljivanje njegovog najbovijeg albuma.

 

kortni kardašijan
kortni kardašijanfoto: promo

U međuvremenu, atmosfera se zaoštrava pošto se čitava Kardašjian-Džener-Vest porodica sastaje radi snimanja epizode "Celebrity Family Feud" za dobrotvorne svrhe, čime Kanje ispunjava jedan od svojih životnih snova da se pojavi u toj emisiji. Čak i pored razlika u mišljenjima, ova blisko vezana porodica zna da im je bolje kada su svi zajedno.


Rajan Sikrest je izvršni producent u "Ryan Seacrest Production". Kris Džener, Kortni Kardašian, Kim Kardašian Vest i Kloi Kardašjian su izvršni

producenti.

 

 

 

makonda-tracker