privatni život

JAVNOST JE SAZNALA SAMO ZA JEDNU NJEGOVU VEZU: U seriji "ZA MOG SINA" igra šefa mafije, a u privatnom životu bio sa 25 godina mlađom koleginicom!

0

Jedna od trenutno najgledanijih serija "Za mog sina", počinje da se emituje na TV Pink od ponedeljka 23. jula u 22 časa, a jedna od glavnih uloga pripala je i poznatom turskom glumcu, Musi Uzunlaru.

musa uzunlar
musa uzunlarfoto: Promo

 

Ovaj pedesetdevetogodišnji glumac je imao mnogo značajnih uloga na televiziji, filmu, ali i u pozorištu. Jedan je od najistaknutijih turskih glumaca, a u seriji "Za mog sina" gledaćete ga u ulozi Bahrija Umana, vođe istanbulskog podzemlja.

 

Bahri je šef mafije od koga strepe svi, ali ne i njegova prelepa ćerka Ajšegul. Nakon što je izgubio suprugu i sina, Bahrijev odnos sa Ajšegul postaje sve lošiji. Ajšegul ne želi da bude deo očevih sumnjivih poslova i distancirana od njega gradi doktorsku karijeru.

 

Musa uzunlar
Musa uzunlarfoto: Promo

 

Ubrzo, u Bahrijev život ulazi Pojraz Karajel, samohrani otac i policajac, koji je nakon suspendovanja i odlaska u zatvor zbog zločina koji nije počinio, gubi starateljstvo nad sinom. Po izasku iz zatvora, Pojraz mora da započne život od nule, s obzirom na to da više nije policajac, ali i da krene u najveću borbu u životu - borbu za sina. Pojraz počinje da radi kao taksista, dok istovremeno tajno prati upravo Bahrija, i o svakom njegovom potezu, takođe tajno, obaveštava šefa policije.

 

Jednog dana, Pojraz spašava Bahrijev život u sred mafijaškog okršaja, čime pridobija njegovo poverenje, iako mu to nije bio cilj. Bahri nudi Pojrazu posao u njegovoj organizaciji, što nekadašnji policajac, u dogovoru sa šefom, prihvata. On ulazi u mafijaške redove, a za cilj ima samo da povrati sina.

 

serija 'za mog sina
serija "za mog sina"foto: Promo

 

U međuvremenu, Pojraz sreće Ajšegul i zaljubljuje se na prvi pogled. Osećanja su obostrana, ali Pojraz nije ni svestan da je devojka koju voli Bahrijeva ćerka.

Musa je uspeo da verno dočara način života vođe mafije, koji je strah i trepet u Istanbulu, ali koji pokušava da nakon smrti supruge i sina ostvari odnos sa ćerkom, te je za ulogu Bahrija Umana dobio odlične kritike i još jednom dokazao da je briljantan glumac.

 

O Musinom privatnom životu se zna veoma malo, s obzirom na to da je popularnost stekao isključivo zahvaljujući maestralnim ulogama na televiziji, filmu i u pozorištu.

 

Da Uzunlar dobro krije privatan život, dokaz je i da su mediji uspeli da ga u javnosti uhvate samo sa jednom partnerkom. U pitanju je čak 25 godina mlađa turska glumica Ipek Karapinar, sa kojom je bio u vezi skoro godinu dana. Njih dvoje su viđeni u jednom istanbulskom restoranu kako razmenjuju nežnosti, a kada je primetio fotoreportere, Musa i Ipek su se razdvojili, a glumac je rekao kako treba da poštuju njegovu privatnost i da razdvoje njegovu karijeru i privatni život.

 

Kako je Musa dočarao lik šefa mafije Bahrija Umana, saznaćete od ponedeljka 23. jula svakog dana u 22 časa, za kad je zakazano premijerno emitovanje serije "Za mog sina" na TV Pink.

 

 

makonda-tracker