nova emisija 30 minuta

Iskreno o karijeri, glumi i porodici: Srna Lango otkriva kako je reagovala na odluku njenog sina da krene stopama svojih roditelja

0

Gošća emisije “30 MINUTA” ovog petka, 29. juna od 20:30h na EDU TV - Obrazovnoj televiziji je glumica Srna Lango.

foto: promo
foto: promo

Nedavno je imala premijeru monodrame “Lov na srne” u pozorištu “Slavija”. U pitanju je komad koji je napisala i režirala za sebe s namerom da radi i stvara čak i u vremenima kada kultura, nažalost, nije prioritet u društvu u kojem živimo. Čuvena glumica poigrava se sa takozvanim urbanim navikama novih generacija, koje polako osvajaju i one kojima te navike ne pripadaju.

 

Preispituje sebe i sopstveno vaspitanje i obrazovanje, te uprkos svojoj medijskoj prisutnosti, televizijskoj i pozorišnoj karijeri, veoma smelo proverava svoje mesto u savremenom društvu i pita se da li su zvanje i karijera važniji od sitnih životnih radosti. Na tapetu su i saplitanja u vezi sa muško-ženskim odnosima, nesnalaženje u opšte prihvaćenim merilima, kao i u novom, elektronskom vremenu i trendovima.

foto: promo

 

Glumica ovom prilikom otkriva i kako je reagovala na to što je njen sin krenuo njenim stopama. Poznata je kao osoba koja ima svoj stav, a za “30 minuta” iskreno govori da li se pokajala zbog nekog postupka ili izgovorene reči.


Autor i voditelj Dejan Jelača.

 

 

makonda-tracker