nova emisija 30 minuta

Zorana Pavić otvoreno o svemu: Noževe iz leđa vadim MUNJEVITO

0

Nova emisija “30 MINUTA “ biće na programu Edu TV - Obrazovne televizije u petak 22. juna od 20:30h.

foto: promo
foto: promo

Gošća emisije “30 MINUTA” ovog petka je Zorana Pavić. Prevačica je nedavno obeležila tri decenije muzičke karijere koncertom u Ustanovi kulture "Vlada Divljan" pod nazivom “Naših 30”. Uz pratnju fenomenalnog benda "Old Hat Orchestra" koji u sastavu ima duvačku i gudačku sekciju, kao i iz pomoć glumaca na sceni, Zorana je napravila događaj koji će se dugo pamtiti.

 

Presrečna je jer su uspeli da prenesu emociju i energiju koju su planirali i najavila nove koncerte. Na solističkom koncertu otpevala je svoje najveće hitove "Sanjam te još", “Ne dam ti da ostariš” "Samo da mi ime ne zaboraviš", "Žetva", "Mornari" i mnoge druge.

foto: promo

Njen novi singl “Tattoo” naišao je na odlične reakcije publike, a kako je i bilo najavljeno, nedavno je objavila CD koji je kompilacija novih i starih hitova. Za “30 MINUTA” prvi put govori o nekim privarnim stvarima i dodaje da je bilo mnogo niskih udaraca u njenom životu i karijeri, koji je, kako kaže, "nisu na lošu napravili". Kako kaže u svom stilu, “noževe iz leđa vadim munjevito”!


Autor i voditelj emisije je Dejan Jelača.

 

 

makonda-tracker