dvostruki život

Pokušavajući da sklopi psihološku slagalicu iz svoje prošlosti, shvata da je i SAMA U PROBLEMU: Nova drama na malim ekranima koja će vas držati budnim

0

OD 9. JULA NA HBO-u I HBO GO-u

foto: Promo
foto: Promo

Ejmi Adams uskoro stiže na male ekrane sa glavnom ulogom u dramskoj seriji „Oštri predmeti“ (Sharp Objects), zasnovanoj na istoimenom bestseleru Džilijen Flin.

 

Premijera ove osmodelne HBO serije biće 9. jula u 20.00 h na HBO kanalu, a prva epizoda će istog dana biti dostupna i na HBO GO-u.

 

"Oštri predmeti“ prate novinarku Kamilu Priker (Ejmi Adams), koja se vraća u svoj rodni gradić da izveštava o ubistvima dveju devojčica. Pokušavajući da sklopi psihološku slagalicu iz svoje prošlosti, shvata da se previše poistovećuje sa mladim žrtvama. Sukobljava se sa svojom zahtevnom majkom Adorom, koju glumi Patriša Klarkson, i polako počinje da se vraća opasnim samodestruktivnim navikama. Dodatan razlog za brigu joj predstavlja znatno mlađa polusestra Ama, koja potajno vodi dvostruki život.

 

foto: Promo

Ejmi Adams će ovo biti prva glavna uloga u seriji, nakon čak pet nominacija za Oskara za zapažene uloge u filmovima „Američka prevara“ (American Hustle), „Master“ (The Master), „Bokser“ (The Fighter), „Sumnja“ (Doubt) i „Pridošlica“ (Junebug), i dva osvojena Zlatna globusa za „Američku prevaru“ i „Velike oči“ (Big Eyes). Pored Patriše Klarkson, pridružiće joj se Eliza Skanlen u ulozi Ame, Kris Mesina kao detektiv Ričard Vilis, Elizabet Perkins u ulozi lokalne tračare Džeki Onil, Met Krejven kao načelnik policije i Migel Sandoval u ulozi Kamilinog urednika.

 

Seriju je kreirala Marti Nokson, a svih osam jednočasovnih epizoda režirao je Žan Mark Vale, poznat po radu na nagrađivanoj HBO seriji „Nevine laži“ (Big Little Lies). Žan Mark Vale, Džilijan Flin i Ejmi Adams su takođe među izvršnim producentima serije.

 

 

 

 

 

makonda-tracker