Premijerno 13. avgusta

"Fear the walking dead": Počinje drugi deo dugoočekivane četvrte sezone čuvene serije!

0

Premijerno 13. avgusta na "AMC" kanalu počeće drugi deo četvrte sezone serije "Fear the walking dead".

Fear the Walking dead
Fear the Walking deadfoto: promo

Originalna AMC-ova serija "Fear the Walking Dead" uskoro se vraća na male ekrane nastavkom četvrte sezone. Novih osam epizoda biće emitovane istovremeno sa američkom premijerom u ponedeljak, 13. avgusta u 3h po ponoći i reprizom istog dana u 22h.

Početak četvrte sezone uveo nas je u priču jednom figurom sklupčanom ispred logorske vatre, sada ih je devet. Likovi koji su započeli svoje putovanje sami, u izolaciji sreli su se jedni sa drugima usled spleta nepredviđenih okolnosti i našli se u situacijama koje niko od njih nije očekivao… zajedno. Nastavak sezone navešće ih da se preispitaju. Ko su oni u stvari, kao individue, ali i deo veće grupe. Kako nastaviti dalje?

Fear the Walking dead
Fear the Walking deadfoto: Promo

Suočiće se sa novim protivnicima: ljudima, zaraženima, pa čak i samom prirodom. Na tom putu čeka ih puno opasnosti, razočaranja, gubitaka, ljubavi, ali i nada da će se stradanjima konačno doći kraj.

Fear the Walking dead
Fear the Walking deadfoto: Promo

Po ocenama međunarodno priznatih kritičara, nova sezona "Fear-a" "potpuno menja pravila igre", i "zaslužuje sve pohvale kao jedna od najboljih serija na televiziji" navodi "Comicbook.com", "unosi svežinu i novi pogled na apokalipsu" ("Hypable.com"), i "obara iz fotelje" ("TV Line.com"). Zato ni ne čudi podatak da je "Fear the Walking Dead" rangiran kao treća najgledanija serija na kablovskoj televiziji u Sjedinjenim Američkim Državama među gledaocima između 18 i 49 godina, i publikom od 25 -54 po "Nielsen live+3 rejtingu".

Seriju potpisuje "AMC Studios", uz izvršne producente Scotta M. Gimplea, organizatore Andrewa Chamblissa i Iana Goldberga, kao i Roberta Kirkmana, Davida Alperta, Gale Anne Hurd i Grega Nicotera.

Fear the Walking dead
Fear the Walking deadfoto: promo

Glavne uloge tumače: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace i Jenna Elfman.

makonda-tracker