premijerno

Vraćaju se "Kildžojsi": Počinje treća sezona serije koja donosi brzu akciju i neočekivane situacije

0

Tokom juna kanal "SCI FI" će povesti gledaoce na međuplanetarno putovanje uz seriju "Kildžojs", predstavljajući priču o intergalaktičkim lovcima na glave.

Kildžojs
Kildžojsfoto: Promo

Prva epizoda treće sezone premijerno će biti prikazana u nedelju, 17. juna, u 21:00.

 

"Kildžojs" je serija čija se radnja dešava u svemiru i zasniva se na avanturama plaćenika koji moraju da se izbore sa političkim turbulencijama, nesigurnim moralnim načelima i komplikovanim vezama. Treća sezona serije donosi još više obrta i komplikacija, otvarajući nova pitanja, i primorava likove da načine teške odluke, kombinujući brzu akciju i neočekivane situacije.

 

Aron Ešmor u ulozi Džonija
Aron Ešmor u ulozi Džonijafoto: Promo

Da bi nabavili oružje koje će isterati Hulen-e iz skrovišta, Dač (koju igra Hana Džon-Kejmen poznata po ostvarenjima "Player One", "Tomb Rider", "Star Wars: The Force Awakens") i Davin (Luk Makfarlajn), moraju da udruže snage sa nelegalnim trgovcem. U međuvremenu, Džoni (Aron Ešmor), kada je dobio poruku od Kler, odlazi na sumnjiv svet Hakmoda. Timu nedostaje Džoni i pokušavaju da mu nađu zamenu. Nažalost, zadatak da pronađu nekoga ko bi zauzeo njegovo mesto postaje veoma težak.

 

Hana Džon-Kejmen
Hana Džon-Kejmenfoto: Promo

Autorka serije je Mišel Lovreta, koja stoji iza uspeha serije "Lost Girl". Lovreta je takođe radila na produkciji serija: "The Secret Circle", "Mutant X", "Relic hunters", "Instant Star". Izvršni producenti serije su Ivan Šinberg ("Orphan Black", "X Company", "Dance Academy") i David Fortije ("Orphan Black", "X Company", "Dance Academy").

 

Kildžojs
Kildžojsfoto: Promo

"Kildžojs" se vraćaju na "SCI FI" sa trećom sezonom u nedelju 17. juna u 21:00.

 

 

makonda-tracker