i žene pljačkaju

Saga se nastavlja: Sandra Bulok ekskluzivno o filmu "Oušnovih 8"

0

Nakon jedne duže pauze nastavlja se kriminalistička saga pod zajedničkim nazivom “Oušn”. Nakon trilogije, odnosno jedanaestice, dvanaestice i trinaestice, četvrti nastavak je vezan uz brojku 8.

foto: AP
foto: AP

„Oušnovih 8” nastavak je trilogije o najvećim kriminalističkim umovima. Nakon što smo u prva tri filma gledali face poput Džordža Klunija i Meta Dejmona , sada je vreme da žene preuzmu inicijativu. Sandra Bulok, koja glumi sestru gospodina Oušna,odnosno Klunija, zatim Rijana, Kejt Blanšet i ostale lepotice nalaze se u novoj ekipici koja želi plen jedne druge lepotice, En Hatavej.

En Hatavej u filmu Oušn 8
En Hatavej u filmu Oušn 8foto: promo

Više od pet godina koje je provela u zatvoru Debi Oušn je iskoristila za smišljanje savršenog plana.

Sandra Bulok kaže kako je Debi mozak operacije, kao i njen brat Deni.

- Ona prepoznaje talenat i zna kako sastaviti najbolji tim koji će obaviti posao. To joj je u krvi. Ona je lopov iz porodice lopova. To voli i u tome je dobra. Za Debi je uzbuđenje ukrasti nešto i pokušati se izvući bez posledica. Ovaj put planira ukrasti nešto na javnom mestu, okružena stotinama ljudi i pod budnim okom kamera.

Prva osoba s kojom se Debi povezuje je njena stara partnerka u zločinu, Lou.

- Debi mora namamiti Lu natrag u taj svet. Ne gubi vreme, mora je nekako uveriti da je njen plan dovoljno dobar i vredan rizikovanja života koji je Lu izgradila dok je Debi bila u zatvoru - kaže Bulok.

Oušn 8
Oušn 8foto: Promo

A kako će i da li njihov plan sprovesti u delo saznajte u bioskopima. Film "Oušnovih 8" u svim bioskopima možete da pogledate od ovog četvrtka, a u distribuciji Blitz Film-a.

makonda-tracker