ne propustite

Nova serija "Detektivke" premijerno na kanalu Diva od 24. aprila

0

Prva sezona kriminalističke dramske serije "Detektivke" premijerno na kanalu DIVA od utorka, 24. aprila u 22:00. Dve epizode emitovaće se 24.04, a zatim slede premijere po jedne epizode svakog utorka.

foto: Promo
foto: Promo

"Detektivke" je uzbudljiva serija sa jakim ženskim likovima o ličnom i profesionalnom životu tri policijske inspektorke koje rade u Metropolitan policijskoj stanici.

 

foto: Promo

Detektivka Jacqueline ‘Jack’ Cooper (Shenae Grimes-Beech, poznata po seriji 90210) je operativac sa poznavanjem života na ulici, ima izoštrene instinkte i haotičan privatni život, koji ako ga ne obuzda, može da joj ugrozi karijeru. Njena mentorka je detektivka Stevie Hall (Angela Griffin, Coronation Street) veoma iskusna u ispitivanjima osimnjičenih, ali koja takođe ima veoma komplikovan privatni život.

 

foto: Promo

Sve ih nadgleda velikodušna šefica, inspektorka Fiona Currie (Wendy Crewson, Room, Saving Hope) koja radi prekovremeno da bi njihovi nedeljni rasporedi bili rasterećeni i da bi se spasile od stresa koliko je moguće.

 

foto: Promo

Svaka epizoda ove nove detektivske serije ima pojedinačan zaplet koji rešava ovaj ženski trio. Uz pomoć svojih kolega, grubog narednika sa burnom prošlošću i uglađenog ambicioznog detektiva koji je naklonjen tehnologiji, ovo odeljenje za ubistva posvećeno rešava sve slučajeve i to veoma 

uspešno.

 

foto: Promo

Međutim, kada se ponovo otvori stari slučaj koji ima i ličnu povezanost sa detektivkama, nakon što se počinilac sada prikazuje kao nova žrtva, detektivi dobijaju težak zadatak.

Najnovija serija Detektivke u utorak, 24. aprila u 22:00 na kanalu DIVA. Posle premijere uz dve epizode slede pojedinačne epizode utorkom u istom terminu.

 

 

 

makonda-tracker