ne porpustite

Poznata reprezentativka Ivana Maksimović otvoreno: Prva godina braka mi je bila najteža

0

I ove nedelje vas u emisiji "Biljana za vas", autorke i voditeljke Biljane Obradović očekuju zanimljivi prilozi i aktuelne ličnosti.

foto: Promo
foto: Promo

 

Ivana Maksimović, reprezentativka Srbije u streljaštvu, iskreno će u inetrvjuu sa Biljanom govoriti o braku sa košarkašem Danilom Anđušićem i koliko joj je bilo teško da uskladi profesionalne obaveze u prvoj godini braka.

 

U početku je bilo veoma teško, čak mislim da je u prvoj godini braka bilo najteže. Viđali smo se jednom mesečno, prosto izgorimo od želje da što više vremena provedemo zajedno. Posle Olimpijskih igara u Riju sam odlučila da napravim manju pauzu i to vreme sam iskoristila da stvarno budem uz njega i da vidimo kako se slažemo, jer je to bio prvi put da smo toliko vremena proveli zajedno. Stvarno mogu da kažem da smo napravili dobar potez i da smo se našli, stvarno se uklapamo, čak i sada kada se vraćam u sport i kada želim da nastavim tamo gde sam stala, imam njegovu punu podršku - rekla je Ivana.

 

foto: Promo

 

Posle dužeg vremena, publika će imati priliku da vidi i Tijanu Kondić, glumicu koja je svima ostala u sećanju kao Nataša iz istoimenog filma. Tijana će ispričati sve o svojoj knjizi "Tragovi života", ali i o životu u Izraelu.

 

foto: Promo

Doktor Nenad Sretenović ispričaće zbog čega se sve više muškaraca podvrgava zahvatu smanjenja grudi i zbog čega operišu bradavice.

 

foto: Promo

Jasna Mitić privukla je veliku pažnju svojim brendom "Bod Design", a objašnjava zbog čega je odlučila da elemente iz manastira prenese na jastuke.

 

 

foto: Promo

Biljana istražuje i da li bi "plus size" manekenke poput Ešli Grejem uspele u Srbiji.

 

Šta je protein konoplje i kako može zameniti belančevine iz mesa, šta je zapravo filantropija, ali i još mnogo zanimljivih i kvalitetnih priloga, videćete u novom izdanju emisije "Biljana za vas" u nedelju 1. aprila od 18:50h na kanalu Pink 2.

 

 

makonda-tracker