Nova epizoda

Despot dobija opasnog suparnika: Stefan Piale u ,,Šifri Despot"

0

Nova, četrnaesta epizoda ,,Šifre Despot"  koja će biti emitovana 1. aprila donosi veliku novinu. Glumac Stefan Piale igra ulogu pilota Nenada koji će zagorčati Despotov život i boriti se sa njim za Mileninu ljubav.

foto: Promo

 

U nedelju 1. aprila tačno u 21 čas gledaoce TV Pink očekuje nova, četrnaesta epizoda vikend-serije "Šifra Despot", koja nosi naziv "Milenin rođendan".

 

Pored standardne glumačke ekipe koju čine Đorđe Marković, Tamara Krcunović, Branka Šelić i Radoslav Milenković, u ovoj epizodi se pojavljuju glumci koje su gledaoci već upoznali - Radoš Bajić kao Jovo Agbaba, Olga Odanović kao Agbabica i Ljiljana Stjepanović kao baka Savka. Osim njih, gledaoci će videti i potpuno nova lica - Stevana Pialea u ulozi pilota Nenada i Stojana Đorđevića kao islednika.

 

foto: promo

Rumenka i Života odlučuju da se pozabave Despotovim životom. Na nagovor Rumenke, Života kreće u važnu akciju - spasavanja ljubavne situacije između Milene i Despota. Sa torbom punom darova, on polazi u Borču kod Mileninog stica Jova Agbaba da izgladi stvar, ali će se usput planovi poremetiti i Života će završiti na suprotnom kraju grada.

 

foto: promo

Despot saznaje od Dobrića da je Milena u bolnici i na dan njenog rođendana odlučuje da je poseti i proba da popravi situaciju. Međutim, on neće biti jedini mladić koji joj je došao u posetu. Očajan i razočaran, Despot odlazi, ali dobija važan telefonski poziv.

 

foto: promo

Da li će pilot Nenad poremetiti Despotove planove sa Milenom, ali i kako će se Života izvući iz neprilike, saznaćete u četrnaestoj epizodi vikend-serije "Šifra Despot", "Milenin rođendan", u nedelju 1. aprila u 21 čas samo na TV Pink.

 

 

makonda-tracker