Ne propustite

Tri najnovije serije ovog proleća premijerno na AMC kanalu

0

Internacionalna televizijska mreža AMC, obradovaće počevši od 28.marta ljubitelje svog orignalnog serijskog programa sa čak tri premijere, koje će emitovati u sledećih mesec dana.

foto: Promo
foto: Promo

The Terror, triler horor priča Ridleyja Scotta povešće vas na zastrašujuće istraživačko putovanje hladnim morima Antarktika 29. marta u 22:00. I taman kad malo saberete utiske, na redu je četvrta sezona jedne od najpopulanijih serija današnjice, Fear the Waking Dead, koja donosi dugo očekivano ukrštanje radnje i likova sestrinske serije The Walking Dead. Ko će dočekati 16. april? Uživanje u najkvalitetnijem originalnom serijskom programu zaokružiće treća sezona serije Into the Badlands, koja sve ljubitelje avanture i borilačkih vešina očekuje od 26. aprila u 22:00.

 

Ukoliko se još uvek dvoumite, evo i nekoliko zanimljvosti, zbog kojih ćete sigurno pratiti sve tri serije:

 

"Into the Badlands"

AMC je prvobitno naručio 6 epizoda za 1. sezonu serije Into the Badlands i 10 za 2. Međutim, serija je postala toliko popularna da su se ulozi za treću sezonu povećali, pa je urađeno 16 epizoda. Ne moramo da napominjemo da je već potpisan ugovor za snimanje 4. sezone, zar ne?

Tokom snimanja serije Into the Badlands, Daniel Wu je polomio rebro i nekoliko puta izvrnuo koleno. Iako ga je bolelo, scene borbi koje su rađene su morale da se snime baš tad, pa je stisnuo zube i uz mnogo ibuprofena završio sve što je od njega traženo.

 

"Fear the Walking Dead"

Priča serije će početi da se razvija u drugačijem žanru od onoga na šta smo do sada navikli. Nova zvezda serije je Morgan Jones. Da, onaj isti Morgan Jones koji je spasio Ricka koji se probudio iz kome. Onaj isti Morgan koji je malo poludeo u 3. sezoni, i pronašao zen kasnije. I koji je pobegao iz The Walking Dead sveta da bi se priključio ekipi Fear the Walking Dead.

 

 

foto: Promo

"The Terror"

Ovo nije klasična serija u kojoj ćete moći da odaberete na čijoj ste strani. Nema heroja i negativaca. Ništa nije crno belo, ne znamo čije ćemo priče proživeti, neočekivano važni likovi će se pojaviti tek u 3. ili 4. epizodi, dok će drugi, za koje smo mislili da su glavni nestati ili biti ubijeni.

Knjiga ili ekranizacija – večito pitanje. Ali fanovi knjiga ne bojte se. U želji da naprave fantastičnu horor priču, kreatori serije su obrnuli redosled i umesto da se fokusiraju za zaplet, razvili fascinantne ličnosti članova ekspedicije. To je bio najbolji način da razviju jednu od najneverovatnijih istinitih priča sa nadprirodnim preokretom.

 

 

foto: Promo

 

 

makonda-tracker