ne propustite

“Ubice mog oca”: Inspektorski tandem konačno otkriva ko im i zašto radi o glavi

0

Druga sezona serije “Ubice mog oca”, koju je publika željno iščekivala, emituje se od 18. decembra na TOP kanalu. Novi slučaj, zanimljive akcione i emotivne scene, nova lica, ali i stari junaci odusevili su publiku koja iz nedelje u nedelju prati rešavanje slučaja ubijenog pevaca Luneta.

foto: promo
foto: promo

Poslednja, dvanaesta epizoda donosi odgovore na neka od pitanja koja su postavljena u drugoj sezoni.

 

Mirko i Aleksandar i dalje su u potrazi za pravdom. Kao takvima neko im radi o glavi. Saznaju sve, obojica se lome šta da rade dalje ali su tu gde su uvek i bili. Pravda.

 

U jedanaestoj epizodi, publika je gledala uzbudljive scene borbe Branke i Ruže, početak sudjenja Nataliji Despotović i dalje zbližavanje forenzićara Rade i Save koje je ona iskoristila da uzme otisak njegovog ključa.

 

foto: promo

Ekipu serije čine scenaristi Nataša Drakulić i Predrag Antonijević, reditelji Miroslav Lekić i Ivan Zivković, direktori fotografije Miloš Kodemo i Marko Cile Mladenović, montažer Filip Dedić, kompozitor Aleksandra Kovač, scenograf Nikola Bercek, kostimograf Senka Kljakić, a u glavnim ulogama su: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanć.

 

foto: promo

Seriju “Ubice mog oca” publika je mogla da prati svakog ponedeljka od 20 časova na TOP kanalu.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker