spojlujemo

U 11. epizodi serije "Ubice mog oca"...

0

Emitovanje druge sezone serije “Ubice mog oca” počelo je 18. decembra na TOP kanalu, a publiku je odmah zaintrigirao novi slučaj ubijenog pevača Luneta i prepreke pred kojima su se glavni junaci našli u pokušaju da ga reše.

foto: Promo

U jedanaestoj epizodi, koja će biti emitovana 26. februara, počinje suđenje Nataliji Despotović, osumnjičenoj za ubistvo Milice Despotović, dok se na meti mafije nalazi Branka, misteriozna žena sa sela koja pokušava da zaštiti inspektora Jakovljevića.

Marjanović žuri da pomogne Branki koju kriminalci pronalaze. Branka se hrabro bori sa njima. Počinje suđenje Nataliji Despotović, novinari opsedaju sudnicu. Aleksandar i Mirko počinju da povezuju stvari, Sava im pomaže…

 

foto: Promo

U ovoj epizodi Rada se približava Savi, dok je njen odnos sa Nikolom Kovačevićem i dalje nejasan. S druge strane, odnos Mirka i Milanke je još intenzivniji, a njega, pored krivice zbog ubistva Baneta, sada muči krivica zbog odnosa sa Milankom.

Ekipu serije čine scenaristi Nataša Drakulić i Predrag Antonijević, reditelji Miroslav Lekić i Ivan Živković, direktori fotografije Miloš Kodemo i Marko Cile Mladenović, montažer Filip Dedić, kompozitor Aleksandra Kovač, scenograf Nikola Berček, kostimograf Senka Kljakić, a u glavnim ulogama su: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Tatjana Kecman, Isidora Simijonović, Slaviša Čurović…

 

foto: Promo


Pratite “Ubice mog oca” svakog ponedeljka od 20 časova na novom TOP kanalu.

 

 

makonda-tracker