NEŠTO DRUGAČIJE

Poznati glumac u novom kulinarskom izazovu na malim ekranima

0

Stiže još jedna emisija domaće produkcije - novi kulinarski šou “Mr. Kitchen”, koji će biti emitovan svakog radnog dana u dvatermina – u 9.45 i 17.10 časova, na čelu sa Slobodanom Stefanovićem. 

foto: Promo
foto: Promo

Publiku očekuje zabavni sadržaj koji će kombinovati kulinarske savete i zanimljive recepte, koje će pripremati voditelj, “gastro glumac” Slobodan Stefanović i interesantni gosti.

 

foto: Promo


Kulinarsku palicu će dva puta nedeljno preuzimati voditelj Slobodan Stefanović koji će pripremati zdrave obroke, a na njegovom meniju će se naći i razni smutiji koji do sada nisu pripremani u domaćim kulinarskim emisijama.


Mr. Kitchen će tri puta nedeljno u studiju ugostiti i razne zanimljive ličnosti – naše najpoznatije kuvare, influencere i food blogere koji će pripremati svoja omiljena jela i publiku upoznati sa raznim načinima spremanja zdrave hrane. Jedna od prvih gošći biće Maja Petrović koja vodi blog Vitki Gurman, kao i glumic Bojana Stefanović, spisateljica i glumica Iva Štrljić, majstor kuhinje
Lazar Bogosavljević i mnogi drugi.

 

foto: Promo


Osim toga, gledaoci će, u zanimljivim rubrikama, dobiti korisne savete koji će im pomoći da se na najbolji mogući način snađu u kuhinji (npr. kako pravilno očistiti kuhinjsku dasku, kako iseckat luk bez suza), kao i rubrika “Da li ste znali?” u kojoj će publika saznati razne kulinarske tajne.


TOP kanal je prvi kanal u Srbiji koji je omogućio publici da za samo mesec dana prati dve originalne domaće produkcije – “Mr. Kitchen” i novi kviz “Totalni obrt” koji je oduševio domaću publiku edukativnim sadržajem i dobrom atmosferom čemu je doprinela voditeljka Milena Vasić.

 

 

 

makonda-tracker