Iznajmi zvezdu na TV Happy

Marketinška agencija In Production iz Beograda i produkcijska kuća Art Medica pokrenula je rijaliti šou pod nazivom Iznajmi zvezdu koji će se emitovati na TV Happy
1
1 / 6

Uloga osobe koja je iznajmila zvezdu jeste da taj dan provede totalno opuštajući se, dok je javna ličnost izvršilac njegovih postavljenih zadataka. Uporedno će se komentarisati obe strane u kojima će biti prisutna i nervoza gostiju sa dosta spontanih šala, prijatnih i neprijatnih iznenađenja, kako za poznatu ličnost, tako i za osobu koja je iznajmila istu.

Hotel iznajmljuje poznatu ličnost kao recepcionera, sobaricu, osoba sa sela iznajmljuje poznatu ličnost da radi svakodnevne poslove na selu, autoprevoznik iznajmljuje poznatu ličnost da prevozi putnike, privatna klinika iznajmljuje poznatu ličnost da pregleda pacijenate - samo su neke od tema koje će biti u ovom rijaliti šou.

U ulozi voditelja je potpuno novo lice Miloš Ristanović Riki koji će biti potpuno spontan, duhovit, pomalo provokativan i luckast na svoj originalan način.

makonda-tracker