Bijonse Nouls i Kristina Agilera na MTV kanalu

0
U petak 20. avgusta u okviru Friday Night Music serijala na MTV kanalu premijerno pogledajte nastupe muzičkih diva Bijonse Nouls i Kristine Agilere
foto: Deréon
foto: Deréon

U 20 časova u emisiji Behind the Music seksi, drska diva koja je zagospodarila pop scenom početkom milenijuma, Kristina Agilera, osvrće se na svoj život i karijeru.

Kristina otkriva da njen put do slave nije bio lak. Preživevši detinjstvo puno zlostavljanja, pratila je svoj san da postane pevačica, započinjući karijeru sa svega šest godina. Istrpela je zlobna zadirkivanja od strane ljubomornih đaka iz svog razreda i dobila ulogu u Mickey Mouse Clubu, uz Džastina Timberlejka i Britni Spirs. Ali, serija je otkazana, što je na tren zaustavilo i njenu karijeru. Kao starija tinejdžerka, postala je superzvezda preko noći, sa svojim hitom Genie In A Bottle. Kristina kaže da se borila protiv izdavačke kuće koja je želela da joj kontroliše imidž, tako da je na kraju stvorila svoj novi izgled, za neviđeno seksualan i kontraverzan album Dirrty. Ali dok je rasla pred očima publiek širom sveta, njena druga strana počela je da isplivava na površinu. Pošto se borila sa potisnutim emocijama iz svog detinjstva, upala je u duboku depresiju. Moćna balada Beautiful, koju je napisala Linda Peri, dozvolila joj je da isprazni i otkrije veliki deo bola koji je trpela čitavog života. Pesma je bila ogroman hit koji je definisao njenu karijeru, a album Stripped postao je globalni fenomen. Na kraju, pronašla je čoveka svojih snova, jednog od direktora izdavačke kuće, Džordana Bratmana, i ponovo pronašla put do sreće. U njenom životu sve je došlo na svoje mesto sa rođenjem sina Maksa 2008 godine. Nakon pauze, eksplodirala je ponovo na sceni sa svojim novim albumom Bionic i kontroverznim novim spotom, Not Myself Tonight.

Od 21 čas u okviru World Stage serijala, možete premijerno da pogledate nastup pevačice Bijonse Nouls. Koncert je snimljen u Las Vegasu, uz neverovatnu atmosferu i mnogobrojne fanove ove talentovane i lepe r'n'b zvezde.

Bijonse  je rođena u Hjustonu 4. septembra 1981, kao starija kćerka modne dizajnerke Tine Nouls i trgovca Metjua Noulsa. Muzikom se bavi od detinjstva, a prve veće uspehe postigla je krajem 90-ih godina u sastavu Destiny's Child. Svoj debitantski samostalni album Dangerously in Love izdala je 2003. godine. Album je postigao veliki uspeh, a 2004. godine nagrađen je sa pet Grammy nagrada. Nakon raspada grupe Destiny's Child 2005. godine, Bijonse nastavlja sa uspesima u samostalnoj karijeri. Njen drugi album B'Day izdat 2006. godine, debitovao je na prvom mestu američke liste albuma. Treći album I Am... Sasha Fierce, objavljen je u novembru 2008. sa kojeg je imala pet singlova na prvom mestu Hot 100 liste, čime je postala jedna od dve pevačice s najviše takvih singlova. Od 2008. godine je u braku sa svojim kolegom, reperom Džej Zijem, zaštitno je lice mnogih robnih  marki i jedna od najbogatijih žena na svetu.

makonda-tracker