Takmičari Survivora preživeli zemljotres

Poznate ličnosti koje se bore za nagradu od 50 hiljada evra na dalekim Filipinima zaista preživljevaju pravi Survivor. Pored igara i stalne borbe sa insektima i zmijama, celokupna ekipa nasurovijeg televizijskog šoua je u nedelju uveče doživela i zemljotres
0
1 / 2 Foto: Promo

Sve je počelo između 23 i 23:30 časova. To je bilo vreme za spavanje za takmičare Survivora, pa su neki već mirno sanjali, ali većina je bila budna kao da je predosećala opasnost. Prvi udar zemljotresa bio je manjeg inteziteta, dok je sledeći već bio znatno jači, pa je izazvao veliko podrhtavanje tla. Ekipa snimatelja, montažera, producenata i novinara Survivora koji su na ostrvu, većinom je bila u brvnarama (kabanama) i kada je zemljotres bio u punoj snazi došlo je do panike, a probudili su se i oni koji su spavali.

- Najneprijatnije je bilo u kabanama na vrhu brda, a neki su se iz straha, kada je sve prošlo, odlučili da spavaju kod kolega u nižim delovima – kaže jedan od članova ekipe Survivora i zaključuje da je to bio zemljotres manjeg inteziteta i kako je najvažnije da niko nije povređen.

Takmičari su takođe osetili lokalno podrhtavanje tla i nije im bilo svejedno. Oni koji su spavali nisu ni bili svesni šta se dešavalo, a ostali su uznemireno čekali ishod iznenadne vremenske nepogode. Na njihovim licima moglo se videti da razmišljaju o svemu: o porodicama koje ih čekaju da se vrate, o sličnim vrstama opasnosti koje su uobičajene za Filipine, o novom udaru zemljotresa... Kada je bilo očigledno da se sve dobro završilo, odahnuli su i otišli na spavanje. Ipak, novi dan doneo je im je i veoma neprijatne posledice iznenadne nepogode od prethodne noći. Naime, ovaj zemljotres je naterao zmije da izađu iz svojih skloništa, pa je lokalni hvatač zmija imao pune ruke posla.

Ali, i jedan od učesnika Survivora bio je veoma hrabar i snalažljiv u ovoj borbi čoveka i životinje, iako nikada pre nije bio u sličnoj situaciji. Taj takmičar hrabro se uhvatio u koštac s vodenom otrovnicom i bio je uspešan, pa je zmija dužine 40 cm uhvaćena i savladana. Naravno, ovaj trijumf morao je biti ovekovečen, pa se hrabri takmičar slikao sa svojim plenom za uspomenu. Kada je i poslednja opasnost otklonjena takmičari Survivora nastavili su borbe i zabavu na egzotičnom ostrvu sa još više samopouzdanja.

TAGOVI: Survivor123
makonda-tracker