Dizni na ledu: Princeze i heroji: Najveći broj klizača u Areni

1
Produkcija Dizni na ledu od juče se nalazi u Beogradskoj areni gde vredno radi na postavljanju leda. U Beogradsku arenu dolazi čak 61 klizač što je do sada najveći broj učesnika u predstavi na ledu koja je posetila naš grad. Predstave će se održavati od 18. do

Oprema koja je potrebna za izvođenje predstave Princeze i heroji dolazi u 19 kontejnera a na postavci i održavanju leda rade 22 osobe. Samo postavka i priprema leda traje od 48 do 72 sata u zavisnosti od vremenskih uslova, vodenog pritiska i dr. Klizači prvi put izlaze na led u četvrtak u prepodnevnim satima. Inače, o profesionalnosti i posvećenosti ovih mladih izvođača čiji životni tempo uopšte nije jednostavan, govori i to da će svakog dana, i pored redovnih predstava uveče, imati i ozbiljne treninge u jutarnjim i popodnevnim satima.  

U Beogradsku arenu dolazi čak 61 klizač što je do sada najveći broj učesnika u predstavi na ledu koja je posetila naš grad. Ovi profesionalni klizači za sobom imaju brojne nagrade sa državnih i međunarodnih takmičenja u umetničkom klizanju. Među klizačima kojima su poverene glavne uloge nalaze se Stefani Farel (Stepfanie Farrell) koja je osvojila zlatnu medalju na državnom šampionatu Kanade, Štefan Herman (Steffen Hoermann) dvostruki osvajač zlatnih medalja na juniorskom prvenstvu Nemačke, Saša Lalonde (Sacha Lalonde) nosilac zlatnih medalja u umetničkom klizanju, figurama i slobodnom programu na nacionalnim takmičenjima Kanade 2001. i 2002. Godine, i mnogi drugi.

Pored koreografija od kojih vam zastaje dah, raskosne scenografije praćene dramatičnim osvetljenjem i brojnim specijalnim efektima, produkcija Dizni na ledu za sve posetioce priprema i bogat sadržaj u holu Arene. Mališane će čekati ledene poslastice, šećerna vuna, brojne zanimacije sa Diznijevim junacima i dr.

Predstava Princeze i heroji traje 1h i 50 minuta sa pauzom od 15 minuta. Najsrećniji mališani imaće priliku i da se upoznaju i slikaju sa svojim omiljenim princezama. Podsećamo vas da je u funkciji i zvanicni sajt na srpskom jeziku www.disneyonice.rs gde se možete upoznati sa svim informacijama o predstavi ali i preuzeti zabavne sadržaje.

 Prvi na led izaći će Miki i Mini i upoznati vas sa doživljajima Arijel, Bele, Pepeljuge, Tiane, Jasmin, Ružice, Snežane i Zlatokose.

 Predstava je sinhronizovana na srpski jezik uz učešće 22 domaća glumca. Diznijevim princezama glasove će pozajmiti Jelena Đorđević, Bojana Stefanović, Snežana Jeremić, Adrijana Tasić, Dušica Novaković, dok će se u ulogama vila naći Liljana Stjepanović, Jadranka Bugarski i Ivana Lokner.  Herojima, patuljcima i prinčevima glasove pozajmljuju Milan Antonić, Srđan Jovanović, Slobodan Boda Ninković, Dragan Vujić Vujke, Goran Jevtić, Nikola Bulatović, Vladan Živković, Tomaš Sarić, Branislav Platiša, Goran Popović, Vladan Savić i Milenko Pavlov. Režija sinhronizacije poverena je Milanu Antoniću.

Ulaznice po cenama od 1250, 1750, 2250, 2500, 3000 i 3500 dinara mogu se naći na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, Ušće Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs.

Predstave će se u Beogradskoj areni održavati od 18. do 20. novembra u više termina:

Petak 18. novembar 2011 predstava u 19:00

Subota 19. novembar 2011 predstave u 12:00 15:30 19:00

Nedelja 20. novembar 2011 predstave u 12:00 15:30 19:00

 

makonda-tracker