Premijera

Začarani vremeplov u Kulturnom centru Čukarica: Svečano otvaranje Teatra na brdu 20. aprila

0

Novo pozorište ,,Teatar na brdu", biće svečano otvoreno premijerom dečije predstave ,,Začarani vremeplov" u produkciji Andrije Miloševića.

 

U petak 20. aprila, u Kulturnom Centru Čukarica, otvara se „Teatar na Brdu“ premijerom dečije predstave „Začarani vremeplov“ u produkciji Andrije Miloševića i produkcijske kuće Klan.

 

foto: Promo

Radnja predstave je sledeća:
Jednog dana, Nikola dolazi u radionicu pronalazača Profesora Sveznalića i dosađuje mu pitanjima. Opsednut svojim poslom, Profesor pokušava da ga nagovori da ode da se igra sa Milenom. Međutim, to ne dolazi u obzir! Milena i Nikola su se posvađali. Uplašen da više nikada neće imati svoj mir, Profesor Sveznalić ukrcava Milenu i Nikolu u svoj vremeplov i, putujući kroz istoriju, oni uče važne lekcije o prijateljstvu. Ali, i Profesor će nešto naučiti na ovom inspirativnom i zabavnom putovanju.

 

Predstavu režira Jana Maričić,  producent je Andrija Milošević a uloge su poverene Vladanu Miliću, Mileni Živanović i Nikoli Malbaši.


 

foto: Promo

Prvi otvoreni termini igranja:

20.04.2018. u 19 sati - premijera predstave
21.04.2018. od 12 sati i od 14 sati
22.04.2018. od 12 sati i od 14 sati

 

Od jeseni, za početak nove pozorišne sezone, planirane su nove predstave na dečijoj sceni kao i premijere na večernjoj sceni.

 

 

 

makonda-tracker