ulaz slobodan!

One su provokativne, silovite i zavodljive: Vibrator u Rikverc nastupaju u centru Beograda!

0
Ženski rokenrol sastav Vibrator U Rikverc održaće 13. aprila koncert u beogradskom klubu Rokanje. Početak koncerta zakazan je za 20 časova, a ulaz je besplatan.
foto: Youtube/printscreen
foto: Youtube/printscreen

Nastup benda Vibrator U Rikverc je provokativan, silovit i zavodljiv, a upravo to je ono što atmosferu na njihovim koncertima ujedinjuje sa energičnom muzikom kakvu ove devojke sviraju.

foto: Promo


Bend Vibrator U Rikverc je osnovan 2007. godine u Pančevu, kada članice nisu imale nikakvog muzičkog predznanja. To ih nije sprečilo da svoj prvi koncert u klubu Studio 21 rasprodaju do poslednjeg mesta i sa samo tri odsvirane pesme dovedu publiku do usijanja. Nakon pomenutog nastupa, bend je upao u žižu javnosti i samim tim dospeo na soundtrack srpskog horror filma “Zone Of The Dead”, a kasnije i na kompilaciju„Indie Rock Girls with Guitars”, na kojoj se nalazi 14 ženskih rok bendova iz celog sveta.

Bend iza sebe ima jedan studijski album, objavljen u sopstvenoj produkciji, dok drugi album “Stereo jezik” bend sukcesivno objavljuje singl po singl za izdavačku kuću Lampshade Media. Većina njihovog audio materijala praćena je video spotovima koji, kao i tekstovi, uvek uspevaju da šokiraju širu publiku.

makonda-tracker