romantično solo izdanje

Stray Dogg za Dan zaljubljenih pred beogradskom publikom

0
Nakon što su bendovi Ti i Dogs in Kavala uspešno otpočeli novu sezonu koncertnog serijala Bez buke, publika će imati priliku da za Dan zaljubljenih uživa u romantičnom solo izdanju Stray Dogg-a.
foto: Promo
foto: Promo

Ova akustično-električna izvedba Dukata, odnosno Stray Dogg solo, najavljena je za 21h u Kulturnom centru Rex koji je domaćin programa Bez buke.

Posetioci će moći da čuju hitove poput Almost, Fire's Never Wrong i Come Along Wind, neke standardne i neke nove obrade, neke nove pesme koje "već znaju", ali i neke koje ne znaju. Kako sam Dukat kaže, 2016. godinu su mu obeležila putovanja:

 

- Muzička, privatna, putovanja kroz snove, osećanja, strahove, radosti, dileme... Intimna atmosfera karakteristična za koncerte Bez buke je idealna prilika da se publici ta putovanja prepričaju muzikom, a emocije stave u prvi plan.

 

Karte po ceni od 500 dinara u prodaji su svakog radnog dana od 11 do 17h u Kulturnom centru Rex (Jevrejska 16), a na dan koncerta od 11h do 23h.

 

Sledeći koncert u okviru programa Bez buke planiran je za 22. februar, kada će nastupiti Ilija Ludvig. Nakon njega, u Rex-u će svirati Ljubičice, Ana Ćurčin i Ana Avramov, Ah Ahilej, About Lorna, In Absentias, Went i drugi.

makonda-tracker