novi singl

Saradnja dva muzička majstora: Luke Black i španski producent Venza stvorili su magiju (FOTO)

0
Dvadesettrogodišnji Venza potpisuje produkciju pesme, dok godinu dana stariji Luke Black gostuje kao vokal i tekstopisac.
foto: Aleksandar Bošković
foto: Aleksandar Bošković

 

Španski producent Erik Alexander - Venza i srpski pop muzičar Luke Black predstavljaju singl “Seek & Hide”. Njihdvojica su već sarađivali ove godine i to na aktuelnom Luke Black singlu “Demons”.

 

U poslednjih 8 godina, Venza stvara obiman katalog pesama u različitim žanrovima sa glavnim fokusom na Hip-Hop,Trap i Future Bass brojeći stotine hiljada pregleda na YouTubeu i Soundcloudu.


Za “Seek & Hide” sam hteo izvestan nivo energije, letnjih vibracija, uklopljenih u melodiju. Hteo sam nešto prelepoi u isto vreme klupsko/festivalsko, i na kraju je rezultat upravo to. Tekst i vokali su sjajni od početka; Lukeovdoprinos pesmi je sjajan - odlični vokali i veoma jaka poruka. Za nas ovo nije tek samo pesma, hteli smo da vamispričamo celu priču”. – rekao je Venza.

 

foto: Aleksandar Bošković

 

Režiju “Seek & Hide” spota potpisuje Luke Black, a snimala ga je fotografkinja iz Atine Marianna Santikou – to je priča o dvoje prijatelja koji obilaze evropske gradove, prisećajući se leta, srećni i nostalgični. Luke i Marianna su snimali video u Atini, sa vrhova zgrada do metroa, sa ulica do plaža.


Kada sam prvi put dobio Seek & Hide matricu od Venze osetio sam neku nostalgiju i rešio da transformišem tu emociju u tekst pesme. Napisao sam ga iz perspektive najboljeg prijatelja, o nekome ko je uvek tu za tebe bez obzira na sve probleme sa kojima možeš da se suočiš dok bežiš od odrastanja. Venza i ja samo postali dobri prijatelji dok smo pravili ovu pesmu i prijateljstvo je upravo ono o čemu se u njoj i radi”. – Luke Black.

 

“Seek & Hide” feat. Luke Black video objavljen je na VenzaVEVO kanalu, a singl je od danas dostupan na svim muzičkim servisima širom sveta.

makonda-tracker