Arbo Valdma u maju drži kurseve u Guarneriusu

0
Jedan od najcenjenijih klavirskih pedagoga današnjice Arbo Valdma održaće majstorske kurseve u Centru lepih umetnosti Guarnerius u Beogradu od 7. do 18. maja
Arbo Valdma
Arbo Valdma

U toku svog dvonedeljnog boravka u Beogradu, profesor Valdma će održati dva kursa: jedan obuhvata 24 časa individualnog rada (ovaj kurs može biti priznat i kao deo jednogodišnjih specijalističkih studija na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu), a drugi kurs obuhvata 12 časova individualnog rada sa studentima.

Majstorski kursevi će biti okončani završnim koncertom njihovih polaznika, 18. maja u Guarneriusu.

Učesnici majstorskog kursa profesora Valdme će dobiti sertifikat o završenom kursu.

Istaknuti pedagog i pijanista Arbo Valdma do sada je održao više od 120 majstorskih radionica i kurseva širom sveta, a njegovi studenti osvajaju nagrade i priznanja na mnogim najprestižnijim takmičenjima.

Kroz svoj pedagoški rad podstiče kreativnost u klavirskom izrazu, a neretko režira i producira radijske i televizijske programe u kojima njegovi studenti izvode kompozicije na neobičan, nekonvencionalan način.

Redovan je gost uglednih svetskih simpozijuma, na kojima njegova predavanja, kao i publikacije, nailaze na izuzetne kritike.

Rok za prijavu polaznika kurseva je 27. april, a dodatne informacije putem sajta www.guarnerius.rs.

makonda-tracker