fanovi ih željno čekaju

MONESKIN U BEOGRADU? Pobednici Evrovizije saopštili gde će sve nastupati u narednom periodu

0

Italijanski bend koji je pobedio na ovogodišnjoj Evroviziji već je stekao mnogo obožavalaca u našoj zemlji, pa pažljivo pratimo svaku njihovu najavu novih koncerata širom Evrope

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Ubrzo nakon što su se odmorili od uspeha u Roterdamu, članovi grupe Moneskin Damijano David, Viktorija de Anđelis, Itan Torkio i Tomas Rađi krenuli su na turneju.


Ulaznice za njihove koncerte širom Starog kontinenta su planule, a oni uživaju u novostečenoj slavi i neumorno nastupaju. I ne samo to — mladi Italijani iznova najavljuju nove datume, a njihovi fanovi u Srbiji željno čekaju da najave Beograd.

 


Ipak, u ovom trenutku to nije u planu — naredni koncert za koji je moguće kupiti karte dogodiće se 5. avgusta u Lokerenu, u Belgiji, a potom slede nastupi u Češkoj, Poljskoj, Holandiji, Austriji.

 

Tokom zime i početkom proleća 2022. godine čeka ih velika turneja po Italiji, ali budući da se iz dana u dan najavljuju novi događaji, nastupi, snimanja i avanture italijanskog glam rok benda, kao i da je broj njihovih obožavalaca u Srbiji ogroman — pitanje je trenutka kada će najaviti da stižu i kod nas.

 

 

makonda-tracker