27. i 28. decembra

Od njih možemo očekivati SVE: LET 3 pred novosadskom i beogradskom publikom!

0

LET 3, riječki rock sastav, nastao još davne 1989. godine, višegodišnjim beskompromisnim delovanjem uspeo je da se nametne kao vrsta folklora, zaštitni znak ne samo grada Rijeke, već čitavog regiona.

foto: youtube screenshot
foto: youtube screenshot

U Hali 6 Novosadskog sajma 27. decembra, za koncert Leta 3, koji se u Novi Sad vraća nakon sjajnog nastupa na Ritmu Evrope, publiku će zagrejati Mutant Urban Dance Ansambl. Ovaj bend neguje rock/punk/fank zvuk, a zarazni rifovi podržani moćnim i energičnim bubnjem i minimalizmom u tekstovima karakterišu sveukupnu sliku benda, uz neizostavnu energiju na bini.

Beogradska koncertna priča biće nešto malo drugačija.

 

Riječani će i u SubBeernom centru 28. decembra imati goste. Sve posetioce rasplesaće MAiKA - novi fenomen na domaćoj sceni.

 

Srpsko/hrvatsko/crnogorski bend svojom autentičnom kombinacijom Balkana, hitičnih melodija i furiozne energije živih nastupa nastavlja da oduševljava festivalsku publiku, ali i strane booking agencije!

 

Ovaj neobičan bend koristi harmoniku, saksofon, trubu i dva ženska vokala u kombinaciji s razuzdanim ritmovima i elektronskim efektima. Svojim šarmom i divljom energijom MAiKA će osvojiti svaku binu, svačije srce, i nateraće na ples apsolutno svakoga...dok ne padne s nogu!

Ulaznice za novosadski koncert dostupne su na Gigstix prodajnim mestima i u Mungos CD Shop-u po ceni od 600 dinara, dok će na veče koncerta koštati 800.

 

Ulaznice za beogradski koncert dostupne su po pretprodajnoj ceni od 800 dinara na Eventim prodajnim mestima.

 

 

makonda-tracker