MUZIČKI SPEKTAKL ZA PAMĆENJE

Tijana Bogićević održala prvi solistički koncert i oduševila novosadsku publiku!

0

Nakon velikog uspeha albuma “Čudo”, pop pevačica Tijana Bogićević održala je svoj prvi solistički koncert 16. decembra 2018. godine u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

foto: Željka Dimić
foto: Željka Dimić


Tijana se pred novosadskom publikom pojavila odlično raspoložena, spremna da održi sjajan koncert u sali koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta, uprkos lošim vremenskim uslovima. Oduševljena publika podržala je Tijanu ogromnim aplauzima i ovacijama, pevajući u glas svaku njenu pesmu.

 

foto: Željka Dimić


Kao i njen prvi album “Čudo”, tako je i ovaj koncert bio savršena kombinacija velikih melodija, jakih stihova i Tijaninog emotivnog izvođenja. Publika je bila oduševljena kako Tijaninim neverovatno raskošnim glasovnim mogućnostima, tako i harizmom, odličnim smislom za humor i interakcijom sa prisutnima.

 

foto: Željka Dimić

Koncert je počeo pesmom “U redu”, a onda su se nizali hitovi: “Stoti dan”, “Samo ne ćuti”, “Ti imaš pravo”... Posebno emotivan trenutak u prvom delu koncerta bilo je izvođenje pesme “Tijanina”, posvećene tragično nastradaloj Tijani Jurić.


Prvi specijalni gost bio je Aleksa Jelić, sa kojim je poznata pevačica izvela veliki hit ”Još jednom”. U duhu koncerta koji se održao u Novom Sadu, Tijana je odlučila da joj gošće iznenađenja budu i “Frajle”, sa kojima je otpevala baladu “Stradam”.

foto: Željka Dimić


Drugi deo koncerta posebno je iznenadio publiku. U postavci za akustičnu svirku, sa Tijanom su se na bini našli trenutno najbolji autori na našim prostorima Dušan Alagić i Sara Milutinović. Uz smeh i pratnju njihovih gitara, Tijana je otpevala obrade stranih pesama po kojima je poznata onima koji gotovo deceniju prate njen rad: pesme “Sober”, “Sex on Fire” i “Monday morning”.

foto: Željka Dimić


Tijana nije propustila da pred novosadskom publikom uživo izvede pesmu “In Too Deep” kojom je predstavljala Srbiju na Evroviziji, zajedno sa srpskom verzijom ove pesme pod nazivom “Tvoja”. Vrhunac koncerta bilo je izvodjenje pesme “Hajde onda ništa”, a publika je Tijanu na binu vratila ovacijama da bi na bis otpevala “Tražim”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?ᴛɪᴊᴀɴᴀ ʙᴏɢɪᴄᴇᴠɪᴄ (@tijanabogicevic_music) on

Ovaj koncert predstavlja presek dosadašnjeg rada Tijane Bogićević i početak njene koncertne turneje “Čudo”.

 

 

makonda-tracker