kvalitena muzika

NOVA SEZONA MUZIČKOG SERIJALA U ZNAKU BROJA TRI: Musicology Sessions obuhvatiće čak tri zemlje!

0

Najavljeni koncerti Mario Biondia, bend Knower i Kezaje Džons u Beogradu, Ljubljani i Zagrebu

foto: Promo
foto: Promo

Treća sezona Musicology Sessions počinje lepim vestima.

 

Naime, serijal koncerata koji neguje kvalitetne muzičke događaje u intimnoj atmosferi, pored Ljubljane, dobiće svoje izdanje i u Zagrebu, a karte za najavljene koncerte su već u prodaji. Svoju misiju da pomogne i podrži razvoj kulture, ne samo u Srbiji, već i u čitavom regionu, Musicology Sessions će nastaviti i u novoj sezoni.

 

foto: Promo

Na prvom koncertu serijala, koji će obuhvatiti sve tri zemlje, nastupiće omiljeni italijanski pevač dubokog baršunastog glasa, Mario Biondi. On će početkom oktobra nastupiti prvo u Beogradu, dok će 6. oktobra održati koncert u Zagrebu, a 7. u Ljubljani. On će na ovim koncertima, osim svojih starih hitova, premijerno predstaviti i pesme sa novog albuma „Brasil“, koji će nas svojim egzotičnim bosanova prizvukom preneti preko okeana.

 

foto: Promo

 

Prvi put u Ljubljani, 3. novembra i 4. novembra u Beogradu, nastupiće američki bend Knower. Ova „youtube senzacija“ je satiričnim tekstovima, koji se vrlo često dotiču politike i modernog života, plesnim ritmovima i interesantnim harmonijama, osvojila milione slušalaca i pregleda na mrežama i time postala viral. Njihovi živi nastupi imaju reputaciju žurke koja se ne sme propustiti, kako zbog sjajne svirke, tako i izuzetno energičnog nastupa i živopisnog stajlinga.

 

foto: Promo

 

Keziah Jones, iako čest gost u Beogradu, krajem novembra će predstaviti i pesme koje će se naći na njegovom novom albumu, dok će u Zagrebu i Ljubljani nastupiti po prvi put, 1. i 2. decembra. Tvorac blufank muzičkog pravca i impresivni gitarista i pevač, podsetiće zašto su njegovi koncerti doživljaj kome se iznova vraćamo, kada ga prvi put doživimo.

 

 

Musicology Sessions će svojim trećim izdanjem nastaviti da dobrom muzikom i uživanjem u vrhunskoj espresso kafi povezuje region i stvara brend koji unosi lepše tonove u svakodnevicu.

Karte za sve koncerte u Beogradu su u prodaji od 30. jula i mogu se pronaći na svim prodajnim mestima eventima i ddtickets, kao i online putem ovih servisa.

 

 

 

makonda-tracker