besplatan ulaz

Vreli vikend na Beer Gardenu: REPETITOR se vraća u Beograd!

0

U Beer Gardenu, u letnjoj bašti SubBeernog centra - s makiške strane Ade Ciganlije, 10. avgusta nastupa Repetiror, a 11. Ana & The Changes i Sana Garić.

Repetitor
Repetitorfoto: Vesna Jovanović

Nakon krcate bašte SKCa početkom juna ove godine, koncerata u Moskvi, Amsterdamu i turneje sa velikim Arcade Fire, Repetitor dolazi pred samo finale sezone na Beer Gardenu da isporuči svirku koja se može opisati sa svega dve reči: EKSPLOZIJA ENERGIJE!


Za nju će biti savršeno pripremljeni, budući da su na konstantnoj turneji već mesecima - što širom regiona, što širom Evrope.Odmah sutradan, u subotu 11. avgusta još jedna eksplozija, ali emocija... i ženske energije.

ANA ĆURČIN je početak godine obeležila koncertom na prestižnom Eurosonic festivalu u Holandiji, a leto serijom nastupa u Rumuniji. Sa kompletnim bendom Ana & The Changes u subotu, 11. avgusta, nastupiće prvi put na Adi Ciganliji.

Ana & The Changes su Goran Antović, Marko Cvetković, Marko Benini i Ana Ćurčin.

 

Ana Ćurčin
Ana Ćurčinfoto: Promo


Anina muzika je uvek nežna i moćna, uglavnom tiha i melodična, ali često i bučna i ritmična. Leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Početkom 2016. objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom “Sketches of Belonging”, a trenutno snima pesme za drugi album. U međuvremenu je snimala i objavljivala muziku za pozorišne predstave, filmove, video igre...

Publiku će za prvi Anin nastup na Beer Gardenu rasplesati SANA GARIĆ, koju su posetioci SubBeernog centra već upoznali tokom zimske sezone u Cetinjskoj ulici. Letnju baštu ovog kluba, na Adi Ciganliji, oplemeniće nastupom sa bendom, sa kojim je u međuvremenu nastupala širom regiona, a među brojnim nastupima posebno se izdvaja pojavljivanje na prestižnom INmusic festivalu u Zagrebu. Kakvu energiju su poneli odande, pokazaće 11. avgusta.


Ulaz na sve koncerte na Beer Gradenu je BESPLATAN.

 

 

makonda-tracker