Ne propustite

OČEKUJE se SJAJAN PROVOD: Ovog vikenda OSETITE HARIZMATIČAN duh IBICE u Beogradu uz DETLEF

0

Detlef, koji je bez ikakve sumnje jedna od najuzbudljivijih figura na andergraund sceni, doneće ovog vikenda duh ludog ostrva zabave, Ibice, u Beograd.

Detlef
Detleffoto: promo

Ova senzacije iz Grčke, čiji dom je poslednjih godina u Velikoj Britaniji, trenutno ima neverovatan hype i uspeo je da za kratko vreme stane rame uz rame sa zvezdama scene.

 

Rezident je na čuvenim “Paradise” večerima u slavnom “DC 10” klubu na Ibici, kao i na jednom od najpoznatijih londonskih parti serijala “Solid Grooves”.

 

Dobio je veliku podršku od zvezda kao što su Marco Carola, Steve Lawler, Mathias Tanzmann, Jamie Jones, Green Velvet i brojnih drugih.

 

Camelphat & Elderbrook
Camelphat & Elderbrookfoto: promo

Zahvuljujući Jones-u je i domaćin na “Paradise” eventima, gde će ove sezone deliti pult sa sa imenima kao što su Joseph Capriati, Paco Osuna, Adam Beyer, Ida Engberg, Loco Dice, Matador, Tiga, Ilario Alicante, Nicole Moudaber.

 

Još ako dodamo da ga možemo čuti u slavnim klubovima i na festivalima kao što su Space Ibica, Elrow, BPM, Amnesia Ibica, jasno je da se harizmatični Grk establirao kao jako bitna karika andergraund priče.

 

Detlef će nastupiti u nedelju na Lasti, a ulaz je kao poklon svim ljubiteljima kvalitetnog zvuka slobodan.

 

 

makonda-tracker