muzičko leto

Iskoristite priliku i brzo po ulaznice: Promo cena za "Lovefest" biće još 3 dana!

0

Tačno mesec dana pre velikog spektakla, koji od 2. do 5. avgusta po dvanaesti put čeka Vrnjačku Banju, ulaznice za "Heineken Lovefest" prodaju se vrtoglavom brzinom, a prema najavama organizatora festival ljubavi je skoro rasprodat.

Lovefest
Lovefestfoto: promo

Trenutna cena četvorodnevnog paketa je 35 evra, a od 6. jula ovaj paket karata biće skuplji. Za sve posetioce koji kupe tri karte, četvrta ulaznica je i dalje besplatna. U prodaji su i VIP ulaznice, kao i posebna Stage Experience karta samo za 50 najbržih koji će imati ekskluzivnu priliku da se na festivalu provode tik uz najveće svetske muzičke zvezde.

 

U Lovefest hotel stižu mladi iz Francuske, Nemačke i Australije. Usled nezapamćenog interesovanja za smeštajem u Vrnjačkoj Banji, festival ljubavi je svojim posetiocima ponudio poseban "Lovefest Hotel", koji je smešten u neposrednoj blizini "H2O Stage-a" i na samo nekoliko stotina metara od samog festivala. U okviru hotela dostupne su sobe za dvoje, troje ili četvoro, a ovog leta u najvibrantniji hotel na festivalu stižu mladi iz cele Evrope.

 

Lovefest u Vrnjačkoj banji
Lovefest u Vrnjačkoj banjifoto: promo

Za one koji žele da im boravak na festivalu bude prava avantura, i ovog leta na raspolaganju je kamp, a više detalja o smeštaju dostupno je na sajtu festivala.


Ovog leta posetioce koji dolaze sa svih strana sveta očekuju četiri dana i noći neprekidne zabave i to na čak pet muzičkih bina. Na "Heineken Lovefest" vraćaju se neka od najtraženijih svetskih imena među kojima su Sven Vath, dvojac Pan-Pot, Loco Dice, kao i Dubfire.

 

Na novi "Blow Stage" stižu i legende detroit tehna Kenny Larkin i Robert Hood. Na festivalu će premijerno nastupiti trenutno najpopularniji svetski di-džejevi Seth Troxler, Jamie Jones, Mind Against, Nicole Moudaber kao i miljenik srpskih klabera Stephan Bodzin.

 

Lovefest
Lovefestfoto: promo

Kompletnu listu izvođača, kao i sve informacije o festivalu možete pogledati na
www.lovefest.rs.

 

 

makonda-tracker