nema ravnodušnih

Konačno je tu: Novi singl Marka Luisa će vas oduševiti!

0

Posle brojnih rasprodatih koncerata u regionu, Marko Louis se na scenu vraća novim singlom "Euridika", kojim najavljuje treći istoimeni album koji će na jesen objaviti za izdavačku kuću "Lampshade Media".

Marko Luis
Marko Luisfoto: Promo

Pesma inspirisana grčkom mitološkom pričom o Euridici i Orfeju ispraćena je i video spotom.

 

Spot za novu pesmu je snimljen u jedinstvenom ambijentu Bitef Teatra. U spotu se pojavljuju umetnički plesači Luka Lukić i Tamara Pjević koji svojom plesačkom interpretacijom pričaju priču o ljubavnoj tragediji. Vizualizaciju pesme "Euridika" je režirao Dragan Jereminov, sa kojim je Marko Louis sarađivao i ranije na spotovima za pesme "Karika" i "Raj za avanturiste" sa Markovog prethodnog albuma "Beskraj". Tekst pesme potpisuje Maja Radivojević, dok je aranžman i muziku radio Marko Louis.

 

Euridika
Euridikafoto: Promo


Posle prelepih koncerata po celom regionu i divnih reakcija publike, dobio sam ogromnu energiju da započnem sa radom za novi album. Super mi ide i neću dugo čekati da ga podelim sa svima. Nisam uopšte razmišljao koja pesma će biti prva nego sam znao da je to Euridika. Pesma takođe najavljuje letnje koncerte i festivale. Ovog leta ću nastupati na mojim omiljenim festivalima kao što su "Arsenal Fest", "Exit", "Demofest", "Arlemm", a biće i solo nastupa po celom regionu. Na "Arsenal Festu" 23.juna ću prvi put svirati novu pesmu uživo i pozitivno sam uzbuđen zbog toga", izjavljuje Marko.

 

Novi album će biti dostupan kako na digitalnim servisima, tako i po prvi put na LP ploči.

 

 

 

makonda-tracker